Aile dizisinin Aslan'ı 2 gündür sosyal medyayı karıştırdı! Kıvanç Tatlıtuğ'un damatlığının fiyatı nefes kesti

Yayınlandığı günden beridir reyting rekorları kıran Aile dizisinde Aslan karakterini oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyayı karıştırdı. Modayı yakından takip eden Kıvanç Tatlıtuğ oynadığı karaktere bile bunu yansıttı. Düğün sahnesinde giydiği takım elbise ile nefes kesti. İşte Aile dizisindeki Aslan'ın damatlığının fiyatı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Show Tv ekranlarını kasıp kavuran Aile dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ gündem oldu. Aslan karakterini oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, düğün sahnesi için giydiği takım elbisesiyle 2 gündür en çok konuşulan isim oldu.

Eşi Başak Dizer'den beridir moda ile içli dışlı olan Kıvanç Tatlıtuğ, her anına eer kombinine dikkat eder. Trendleri yakından takip eden Kıvanç Tatlıtuğ, düğün sahnesi için tercih ettiği yünlü smokinle ağızları açık bıraktırdı.

AİLE DİZİSİNDEKİ ASLAN'IN DAMATLIĞININ FİYATI

Manken olarak kariyerine başlayan Kıvanç Tatlıtuğ bu yüzden vücut profiline uygun kıyafetler tercih eder. Aile dizisindeki Aslan karakteriyle gündemden bir türlü düşmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, düğün sahnesinde tamamı siyah olan damat elbisesiyle gündemde bomba gibi düştü.

Hayranları yakışıklı oyuncunun tercih ettiği bu damatlığın fiyatını deli gibi merak etti. Dünyaca ünlü markaya ait olan kıyafet 10,999.00 TL olduğu iddia edildi. Altına tercih ettiği rugan ayakkabı ve içine giydiği tişörtle sport klasik karışımına imza attı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un modadaki bu harmanı günlük tercih ettiği kıyafetlerde de sık sık karşımıza çıkan bir durumdur. Klasik pantolonla genellikle spor sweatlar tercih eder.

Modanın suyunu çıkardılar! Dünya markasından keçi ayağı ayakkabılar