Ahşap sehpa temizlemenin basit yolu! Çay ve kahve lekeleri kolayca çıkıyor

Ahşap sehpa temizlemenin basit yolu pek çok insanın ihtiyacı haline dönüşebiliyor. Çünkü kahve ve çay bardaklarının koyulduğu ahşap sehpalarda kimi zaman inatçı lekeler oluşabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bir yöntem, çay ve kahve lekelerini pratik bir şekilde temizleyebiliyor. Detaylar haberimizde…

Ahşap sehpa birçok evde bulunuyor. Ayrıca üzerlerine çay ve kahve bardakları koyulduğunda bir müddet sonra iz kaldığı görülebiliyor. Başlangıçta kolayca çıkabilen bu lekeler, kimi zaman inatçı bir hale dönüşebiliyor. Bu noktada birçok insan ahşap sehpa temizlemenin basit yolunu araştırabiliyor. Çünkü temizlenmediğinde kötü bir görüntü oluşturabiliyor.

Öte yandan ahşap sehpa temizlemenin basit bir yolu bulunuyor. Çünkü söz konusu yöntem oluşan çay ve kahve lekelerini kolayca çıkartabiliyor.

AHŞAP SEHPA TEMİZLEMENİN BASİT YOLU

Ahşap sehpalarda oluşan kahve ve çay lekeleri, ütü ve havlu yardımı ile kolayca çıkartılabiliyor. İşte söz konusu yöntemin uygulanışı;

Ahşap sehpalardaki çay ve kahve lekelerinin üstüne bir havlu serilir.

Devamında sıcak ütü, yerleştirilen havlunun üzerinde gezdirilir.

Ardından ahşap sehpa temizlenir.

Böylece çay ve kahve lekelerinin kolayca çıktığı görülebilir.

Diğer Yöntem: Ahşap sehpadaki çay ve kahve lekeleri sirke, su ve birkaç damla yağ ile temizlenebilir. Bu yöntemde bir kaseye sirke, su ve birkaç damla yağ koyulur ve karıştırılır. Devamında ahşap sehpalardaki lekeleri temizlemek için kullanılır. Böylece çay ve kahve lekelerinin çıktığı görülebilir.

Çöp kovası kokuyorsa bu 4 aşamaya dikkat! Kötü koku sorunu çözülüyor...