Adını Feriha Koydum'un Lara'sı Feyza Civelek bir deri bir kemik kaldı! O akıma uyarak kilo verme kampına girdi…

Bir döneme damga vuran Adını Feriha Koydum dizisinde Lara karakteriyle karşımıza çıkan Feyza Civelek bir deri bir kemik kaldı. Akıma uyarak kilo verme kampına giren Feyza Civelek, 78 kilodan 58 kiloya düştü. İşte Adını Feriha Koydum'un Lara'sı Feyza Civelek'in kilo verme yöntemi…

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

2011-2021 yılları arasında ekranlara gelen Adını Feriha Koydum'da Lara karakterini canlandıran Feyza Civelek bambaşka biri oldu. Kilo verme kampına girerek fazla kilolarından kurtulan Feyca Civelek, bir deri bir kemik kaldı.

Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy gibi isimlerin yer aldığı dizi de ekranlara kilolu haliyle gelen Civelek'in bu değişimi ağızları açık bıraktırdı.

KİLO VERME KAMPINA GİRDİ!

Ünlüler arasında akım haline gelen kilo verme kampına giren 27 yaşındaki Feyza Civelek, 2 buçuk ayda 78 kilodan 58 kiloya nasıl düştüğünü açıkladı.

Günden güne devam ettiği kilo verme stratejisiyle 42 bedenden 34'e düştü. Şimdilerde ise kilosunu korumak için çok çalıştığını açıkladı.

ADINI FERİHA KOYDUM'UN LARA'SI FEYZA CİVELEK'İN KİLO VERME YÖNTEMİ

Civelek, kilo verme kampına girdiğini spor ve diyetle doğal olarak kilo verdiğini söyledi. Her gün bir buçuk saatten fazla yürüyen Civelek, sebze ağırlıklı beslendi. Sporla kas ve kemiklerini güçlendirdi. Beslenmesinde karbonhidratı çıkartan genç oyuncu, vücudundaki yağlardan kurtuldukça spor sayesinde de şekil verdiğini belirtti.

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun hayalleri için 1 ayda 17 kilo verdi! Günde tek öğün...