Aç karnına zayıflatan 3 içecek! Detoks deyip geçmeyin mum gibi eritiyor

Doğru detoks karışımları bir araya geldiğinde ve aç karnına tüketildiğinde zayıflatıyor. Bu içecekler vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve vücudun metabolizmasını önemli ölçüde hızlandırır. İşte aç karnına zayıflatan 3 içecek...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Aç karnına içilen bazı detoks içecekleri zayıflamayı hızlandırıyor. Bunun başlıca nedeni, detoks içeceklerinin uygun sindirimi kolaylaştırması ve iyi bir sindirim sisteminin sağlıklı kilo kaybının anahtarı olmasıdır. Detoks içecekleri ayrıca vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve vücudun metabolizmasını önemli ölçüde hızlandırır.

İyi bir metabolizma ve sindirim sistemi, kilo verme hedefinize kolayca ulaşmanıza yardımcı olabilir; beslenmenizde bazı değişiklikler yapmanız koşuluyla, bu beş içecek metabolizmanızı artıracak ve kilo vermenize yardımcı olacaktır. Sıkı bir diyet uygulamasanız da detoks içecekleri sizi zayıflatabilir.

ZAYIFLATAN 3 DETOKS İÇECEĞİ

1. Kişniş suyu

Kişniş, sindirim sistemimizi güçlendirdiği bilinen sindirim enzimlerini ve meyve sularını uyarır. Aynı zamanda iyi bir lif kaynağıdır. Bu içecek mineral ve vitaminler, potasyum, demir, magnezyum, kalsiyum, folik asit, A, K ve C vitaminleri açısından zengindir. İçinde bir çorba kaşığı kişniş tohumu bulunan suyu kaynatın. Ardından ateşi kapatın ve gece boyunca soğumaya bırakın. Ertesi sabah suyu süzün ve kişniş suyunuz hazır.

2. Kimyon-limonlu su

Kimyon, metabolizma hızını artırarak ve sindirimi iyileştirerek kalorilerin daha hızlı yakılmasına yardımcı olabilir. Kimyon tohumlarını veya jeera'yı gece boyunca ıslatın, ardından suyu tohumlarla birlikte kaynatın. Çekirdeklerini süzün ve ılık su için, detoks suyunun içine yarım limon suyu ekleyin ve sabah ilk içeceği olarak içirin.

3. Ballı tarçınlı su

Ballı tarçınlı su tüketmek uykunun ilk saatlerinde daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olabilir. Bu karışım aynı zamanda gerekli vitaminler, mineraller ve sağlıklı yağlarla da zenginleştirilmiştir. Baldaki temel hormonlar iştahı bastırır ve kilo kaybına yardımcı olur. Tarçın ise iç organlardaki yağları kaybetmenize yardımcı olur ve tarçının antiparaziter özellikleri onu tüm zamanların en sağlıklı baharatlarından biri yapar. Soğuk algınlığını, alerjiyi, kolesterolü önler, kilo kaybına destek olur. Antimikrobiyal, mesane enfeksiyonları vb.