Abartısız şık olmanın püf noktaları! İddiasız iddialı kombinler için...

Şık olmak için abartmanıza gerek olmayabilir. Sade ve zarif kıyafetleriniz ve taşıma biçiminiz çoğu kez daha fazla beğenilebilir. Peki hangi kıyafet tarzları hem uğraşsız hem zevkli? İşte birbirinden zevkli tüyolar... İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Şık olmak tek renk veya tek parça kıyafetle mümkün olabilir. Vücut yapınıza uygun kıyafet seçmek ve postürü doğru kullanmak en önemli nokta. İşte göz alıcı ve sade stil önerileri...

Tarzıyla fark yaratmak isteyenler bu tüyolara kulak vermeli. Gösterişsiz şıklık ise mümkün. Peki en havalı görünmek için nelere dikkat etmeli?

ABARTISIZ ŞIK OLMANIN TÜYOLARI

Renk uyumu önemli: İki parçayı birleştirirken mutlaka aralarındaki uyuma dikkat etmelisiniz. Toprak tonları ve gök mavisi ilk etapta alakasız gelse de müthiş bir uyum sergileyebilirler.

Puantiye ile feminen görünün: Puantiye deseni yıllara rağmen hala popüler. Puantiyeli gömlekler düz sade eteklerle harika bir mach olur. Kadın olarak fark yaratmak istiyorsanız bu deseni kullanabilirsiniz.

Takım elbise: Takım elbiseleri sadece ciddi iş ortamlarında değil günlük hayatta da kullanabilirsiniz. Orange, pembe veya kahve tonları zarif bir görüntü sağlayabilir.

Tek renk elbise: Tek parça elbiselerinizi ayakkabı veya çantalarla patlatabilirsiniz. Bu yöntemin diğer adı zarif şıklık olarak geçer. Renk uyumuna dikkat.

Tek yerde dekolte: Dekolteyi abartmak şıklığınıza zarar verebilir. Şık ve zarif bir görüntü sırt dekoltesiyle sağlanabilir.