9 Aralık 2021 Perşembe günü burç yorumları! Koç otoriter İkizler küs

9 Aralık 2021 Perşembe günü burçları hareketli dakikalar bekleyebilir. Koç burcu ciddi bir gün geçirebilir. Haliyle otoriter görünebilir. Balık burcunun sinir sistemiyle alakalı yaşadığı sıkıntılar son bulabilir. Peki 9 Aralık 2021 Perşembe günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

9 Aralık 2021 Perşembe günü Kova burcu sağlığına özen göstermeli. Balık burcu iyleşebilir. Peki 9 Aralık 2021 Perşembe günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

9 ARALIK 2021 PERŞEMBE GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu: Kalabalıkların arasındaki otoriter yapınız ve karamsar tutumunuz dikkatleri üstünüzde toplamaya yetiyor diyebilirim. Eşinizle ilgili geleceğe dair konuları konuşmak için gökyüzü sizi destekliyor.

Boğa Burcu: Kariyerinizle ilgili sıkıntı yaşadığınız konulardan çıkardığınız derslerin bulunduğu, yöneticilerinizle restleştiğiniz önemli bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla uyumu bulmak durumunda kalabileceğiniz enerjiler bulunuyor.

İkizler Burcu: Geçmiş aşk, beraberliklerle ilgili hukuksal konular gündeminizde olabilir. Eşinizin ailesiyle ilgili küslüklere dikkat.

Yengeç Burcu: Ailenizin içerisinde gerçekleşen sıkıntılar, parasal konularda korkularınızın tetiklenmesine sebep verebilir. Dengeyi bulmak önemli.

Aslan Burcu: Beraberliğinizde yeni bir sürece geçmek ne kadar doğru şimdi karar zamanı. Ortaklık ya da önemli bir iş anlaşmasının bir dönüm noktasını yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Parasal konularla ilgili çalışma ve takım arkadaşlarınızın desteği ya da önemli bir projenin gündeme gelmesiyle rahatlamalar yaşanması muhtemel.

Terazi Burcu: Beraberliğinizde yaşadığınız problemleri zamana bırakmak oldukça kıymetli olabilir. Çocuklarınızla ilgilenmeli ve onların yanında bulunmalısınız.

Akrep Burcu: Aile içinizdeki dengeyi bulmak her ne kadar zorlu olsa da önemli sıkıntılarınızın çözümü sanırım onların gönlünü kazanmaktan geçiyor diyebiliriz.

Yay Burcu: Seyahatler ve organizasyonlar, durmayan telefon görüşmeleri. Adeta bulunduğunuz ortamın popüler kişisi sizsiniz. Keyfini çıkarın derim.

Oğlak Burcu: Parasal konular dengeye girmese de önemli zorlukları göğüsleyebilecek alt yapı sizinle birlikte. Uzlaşmayı deneyebilirsiniz.

Kova Burcu: Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken günlerden geçmektesiniz. Kendinizi göstereceğiniz pek çok konu karşınızda dururken, otorite olduğunuzu hatırlatmak pek çok kişiye karşı iyi olacak gibi görünüyor.

Balık Burcu: Zorlandığınız önemli bir fizik tedavi ya da sinir sisteminizle iligli bir problem bulunuyorsa iyileşmeniz yakın, biraz daha sabır etmelisiniz. Karamsar ve kurban rolünden çıkarsanız gökyüzü sizin yanınızda.