88'den 50'ye düştü: Tığ gibi oldu! İşte Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı

Yağmur Sarıoğlu, hamilelik sürecinde kilo alarak 88'e çıkmıştı. Öte yandan 88'den 50'ye düşerek tam 38 kilo vermeyi başarmıştı. Bu nedenle Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı da birçok insan tarafından merak edildi. İşte zayıflaması ile ilgili detaylar…

Yağmur Sarıoğlu, Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında evlenmişti. Ayrıca hamilelik sürecinin ardından 88 kiloya kadar çıkmıştı. Akabinde zayıflama sürecine geçerek, 50 kiloya kadar düşmüştü. Tığ gibi olan Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı da pek çok insan tarafından merak edildi.

YAĞMUR SARIOĞLU'NUN ZAYIFLAMA SIRRI

Yağmur Sarıoğlu hamilelik sürecinden sonra 59'dan 88 kiloya çıkmıştı. Zayıflama sürecinin ardından eşi Sabri Sarıoğlu ile çekindiği fotoğraflarla adeta gündemde yankı uyandırmıştı. Çünkü Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sürecinden sonraki halini görenler, adeta şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Yağmur Sarıoğlu, zayıflama sürecinin ardından 88'den 50 kiloya düşmeyi başardı. Bu nedenle zayıflama sırrı da pek çok insan tarafından merak edildi. Nitekim Yağmur Sarıoğlu, aralıklı oruç yöntemini denedi. Ayrıca yediklerine ve içtiklerine dikkat ederek sağlıklı beslendi. Öte yandan sık sık yürüyüş yaparak kardiyo antrenmanları gerçekleştirdi. Böylece Yağmur Sarıoğlu 88'den 50'ye düşerek, zayıflamak isteyenlere adeta yeni bir umut oldu. Çünkü tam 38 kilo vermeyi başardı.

ARALIKLI ORUÇ NEDİR?

Aralıklı oruç yönteminde, zaman stratejik olarak yemek yeme ve yememe saatlerine bölünür. Vücudun belirli bir süre sindirime ara vermesi, daha düzenli yemek tüketme ve daha az kalori almaya faydalı olduğu düşünülüyor. Ayrıca yaygın olarak kullanılan araklı oruç yöntemi, 16 saat aç durma ve 8 saat yeme olarak söylenebiliyor.