88 kilodan 50'ye düştü: Tığ gibi oldu! İşte Yağmur Sarıoğlu'nun kilo verme sırrı

Yağmur Sarıoğlu hamilelik sürecinde 88 kiloya kadar çıkmıştı. Ardından tam 38 kilo vermeyi başararak 50'ye düşmüştü. Ayrıca Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'nun fazlaca kilo vermesi, zayıflamak isteyen adeta herkesin dikkatini çekmişti. Detaylar haberimizde…

Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında evlenen Yağmur Sarıoğlu, hamilelik sürecinin ardından 88 kiloya kadar çıkmıştı. Ardından zayıflama sürecine giren Yağmur Sarıoğlu, tam 38 kilo vermeyi başararak 50'ye düşmüştü. Ayrıca tığ gibi olan ünlü isim, kilo vermek isteyen adeta herkesin dikkatini çekmişti.

YAĞMUR SARIOĞLU'NUN KİLO VERME SIRRI

Yağmur Sarıoğlu hamilelik sürecinde 59'dan 88 kiloya kadar çıkmıştı. Ayrıca 88'den 50'ye düşen Yağmur Sarıoğlu, eşi Sabri Sarıoğlu ile çekindiği fotoğraflar ile adeta sosyal medyada gündem olmuştu. Çünkü tığ gibi olan Yağmur Sarıoğlu'nu gören pek çok insan şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bunun sonucunda ise kilo verme sırrı da merak edildi.

Yağmur Sarıoğlu kilo verme sürecinde aralıklı oruç yöntemini deneyerek yediklerine ve içtiklerine dikkat etti. Sağlıklı beslenen ünlü isim sık sık yürüyüş ve kardiyo antrenmanları gerçekleştirdi. Tüm bunların sonucunda ise Yağmur Sarıoğlu, 88 kilodan 50'ye düşmeyi başardı.

Aralıklı Oruç: 24 saatte 2 öğün beslenme şekli benimsenir. Söz konusu öğünler kahvaltı ve akşam yemeği. Aralıklı oruç yönteminde 16 saat yemek tüketilmez ve 8 saat tekrardan yemek tüketilmez. Ayrıca yemek tüketilmeden beklenen 16 saatin içerisinde uyku saatleri de bulunur.