Günlük burç yorumları 8 Haziran 2021

8 Haziran 2021 burç yorumları Ay ve gezegenin hareketlerine göre hazırlandı. 8 Haziran Salı günü Ay İkizler burcuna geçecek. Bu durum enerjiyi etkileyecek. İkizler burcu çabalarının karşılığını alabilir, Oğlak burcu ise teklifleri değerlendirebilir. Ay'ın boşlukta olacağı 8 Haziran Salı günü günlük burç yorumlarında cesaret hakim. İşte 8 Haziran Salı burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

8 Haziran 2021 burç yorumları cesareti ve kararları etkiliyor. Günlük burç yorumları hedeflerle ilgili beklentileri değiştirebilir. Özellikle bir çaba için mücadele edenler salı gününü iyi değerlendirmelidir.

8 HAZİRAN SALI BURÇ YORUMLARI

8 Haziran Salı günü Ay Boğa burcunda ilerlemesine devam ediyor olacak. Saat 21:47'de Ay İkizler burcuna geçecek. Saat 18.07 ile 21.47 arasında yeni bir iş başlatmamamız Ay boşlukta olacağından iyi olacaktır. İçsel anlamda enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Sabah saatlerinde yapmak istediklerimiz açısından gereken cesareti kendimizde buluyor olacağız. İşte 8 Haziran 2021 burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

8 Haziran Salı günü Ay Boğa burcunda ilerlemesine devam ediyor olacak. Saat 21:47'de Ay İkizler burcuna geçecek. Yakın çevrenle olan aktif iletişimin söz konusu olabilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Salı günü parasal meselelerde plansız hareketlerde bulunmak seni ay sonunda zorlayabilir. Sabah güne başlarken uyumlu enerjiler altındasın. Gizemli konular ilgini çekiyor.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Salı günü boyunca ruh halin değişken olabilir. Günün ikinci yarısın samimi tavırlarınla girdiğin her ortamda insanların sevgisini kazanıyorsun. Çabalarının karşılığını aldığına tanık olabilirsin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bugünlerde ruhsal çalışmalar yapmak ve spiritüel konularda bilgi toplamak isteyebilirsin. Sabah güne başlarken uyumlu enerjiler altındasın. Etrafındaki kadınların desteğini alabilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bugün grup çalışmaları içerisinde olabilir, hedeflerinle ilgili konulara yönelebilirsin. Öğle saatlerinde güçlü kadınların desteğini alabilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Eşinin ailesinden gelecek destekler seni mutlu ediyor. Ancak diğer tarafta sorumluluklarının sana hatırlatılması seni sinirlendirecek olabilir. Saat 18.07 ile 21.47 arasında yeni bir iş başlatmaman Ay boşlukta olacağından iyi olacaktır.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Salı günü ortak kazançlarınla ilgili konular senin için öne çıkıyor olacak. Hayallerindeki gibi bir teklif alabilir ve çok mutlu olabilirsin. Karşına çıkacak insanlar bugünlerde senin için önemli bir işini yoluna sokmana yardım edebilir.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Ay Salı günü saat 21.47'ye kadar Boğa burcunda ilerliyor olacak. İkili ilişkilerin dikkat çekiyor bugün. Sahip olduğun pozitif gücünü partnerinle arandaki sorunları düzeltmek adına kullanabilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Ofis ortamında istediğin gibi bir düzen kurman için sana tam bir izin veriliyor olacak. Gün boyunca samimi tavırlarınla herkesin sevgisini ve ilgisini kazanıyorsun. Buna gizli hayranlarında dahil.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Çocuklarınla ilgili beklenmedik şekilde alacağın teklifleri değerlendirmen iyi olacaktır. Şans getirici etkiler sunabilir. Gizemli konular ilgini çekebilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ev, yuva, aile konuların salı günü öne çıkıyor olacak. Sahip olduğun durumu korumak üzere harekete geçebilirsin. Annenden güzel bir destek görebilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Bugünlerde eşinin mesleği ile ilgili konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Sabah güne başlarken uyumlu enerjiler altındasın. Günün ikinci yarısında samimi tavırlarınla herkesin sevgisini kazanıyorsun.