Günlük burç yorumları 7 Haziran 2021

7 Haziran 2021 burç yorumları ilgiyle takip ediliyor. Kimlerin haftaya güzel başlayacağı merak konusu. Pazartesi günü parasal meseleler gündeminizi meşgul edebilir. 7 Haziran günlük burç yorumları maddi ve manevi konularda yol gösteriyor. İşte 7 Haziran 2021 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

7 Haziran 2021 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu araştırılıyor. Çünkü günlük burç yorumları kararları etkiliyor. 7 Haziran Pazartesi günü Ay tüm gün Boğa burcunda ilerliyor olacak. Parasal meselelerde şartlarımızı tekrar gözden geçirmemiz gerekebilir. Sahip olduklarımızı korumaya yönelik davranıyor olacağız. Ay Uranüs kavuşumu beklenmedik konuları öne çıkartabilir. Ay Balzamik fazında ilerlerken elimizdekileri bitirmeye çalışmakta yarar var.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

7 Haziran Pazartesi günü Ay tüm gün Boğa burcunda ilerliyor olacak. Parasal meselelerde şartlarını tekrar gözden geçirmen gerekebilir. Sahip olduklarını korumaya yönelik davranıyor olacaksın.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Huzurlu bir ortam arayışındasın. Sabah saatlerinde beklemediğin kişilerden haberler var. Akşam saatlerine doğru sezgilerin hayli kuvvetlenecek olabilir. İştahının artacağı bugünlerde diyetini uygulamakta zorlanabilirsin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Bugünlerde Ay Boğa burcunda yani senin arka alanında ilerliyorken bilinçdışı konularda çalışmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde iletişim adına uyumlu enerjiler var.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Yardıma ihtiyacı olanlar adına hayır işlerinde bulunabilirsin çarşamba günü. Sabah saatlerinde beklenmedik haberler seni normal akışından çıkartacak olabilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Kariyerinle ilgili konularda bir güven ve istikrar arayışındasın. İletişim ile ilgili bir konuda bilhassa günün ikinci yarısını efektif şekilde kullanabilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Ay 7 Haziran Pazartesi günü Boğa burcunda ilerliyor olacak. İştahını kontrol etmekte zorlanabilirsin. Akşam saatlerine doğru görüşmelerin senin adına uyumlu bir şekilde ilerleyecek.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Hem maddi hem de manevi bir güven ihtiyacında olacağın bir süreçtesin. Nafaka ve miras gibi bir konuda önemli ve beklenmedik haberler alabilirsin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Ay karşıt burcunda ilerliyorken eşinle ilgili birtakım konuları daha stabil hale getirmek isteyebilirsin. İletişimde uyumu bilhassa akşam saatlerinde yakalıyor olacaksın.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Bugünlerde bademciklerin ile ilgili rahatsızlıklar yaşayabilirsin. Yediğin içtiğin şeylerin soğuk sıcak dengesini iyi ayarlamalısın. Ay Balzamik fazında ilerlerken elimizdekileri bitirmeye çalışmakta yarar var.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Aşk hayatın bugünlerde senin için öne çıkıyor olacak. Birlikte olduğun kişiyle aranda beklenmedik bir durum aniden ortaya çıkabilir. Genel anlamda aşk hayatında istikrar sağlamak istiyorsun.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ev içerisinde konforunun önemli olacağı bugünlerde evde birkaç eşyanı değiştirmek isteyebilirsin. Sıra dışı konular seni hiç ummadık taraflara yönlendirebilir. Babanla iletişimin günün ikinci yarısında daha destekleyici olacak.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Kardeşlerinle ilgili konular bugün senin için çok daha fazla ön planda olacak. Onların beklemediğin atakları seni şaşırtabilir.