7-13 Haziran 2021 haftalık burç yorumları! Beklenmedik destekler görebilirsiniz

7 Haziran-13 Haziran 2021 haftalık burç yorumları kararları etkiliyor. Bu haftanın gündeminde İkizler burcunda meydana gelen güneş tutulması var. Bu tutulma kariyer, para konularını ve ilişkileri etkileyecek. Peki, kimler haftanın yıldızı olacak?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

7-13 Haziran 2021 haftalık burç yorumları merak ediliyor. Astrolojiye bakarak haftayı planlayanlar için haftalık burç yorumları aşktan sağlığa kariyerden paraya kadar önemli detaylar veriyor. Peki, bu hafta gündemde neler var? Haftalık burç yorumları kimlere mesaj veriyor? Perşembe günü İkizler burcunda meydana gelen güneş tutulması herkesi farklı alanda etkileyecek. Bu haftanın en dikkat çeken burcu İkizler olacak. Koçlar için parasal konular önem kazanırken, Aslan burcunu kariyer telaşı bekliyor. İşte 7 Haziran-13 Haziran 2021 haftalık burç yorumları...

7-13 HAZİRAN BURÇ YORUMLARI

Haftalık burç yorumları bakış açınızı değiştirebilir. 7 Haziran haftasına Ay Boğa burcundayken başlıyoruz. Perşembe günü İkizler burcunda önemli bir Güneş tutulması meydana gelecek. Cuma günü Mars Aslan burcuna geçiş yapacak. Mücadelemizi artık daha kendimizi ortaya koyarak gösteriyor olacağız. Pazar günü sevdiklerimizden göreceğimiz beklenmedik destekler modumuzu yükseltebilir. Bu haftanın en dikkat çeken burcu İkizler burcu olacak. Koçlar için parasal konular önem kazanırken, Aslan burcunu kariyer telaşı bekliyor. İşte 7 Haziran-13 Haziran 2021 haftalık burç yorumları...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 7 Haziran ve 13 Haziran haftasına girişte Ay Boğa burcunda giriş yapıyoruz. Haftanın başında parasal konularınız önem kazanıyor olacak. Salı günü Ay İkizler burcuna geçecek ve hafta ortasında iletişimi yoğun günler geçireceğinizi gösteriyor. Perşembe günü İkizler burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim konularınız açısından önemli etkileri ve başlangıçları hayatınıza getiriyor olacak. Cuma günü Mars Aslan burcuna geçiş yapacak. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla ilgili konularda daha yoğun bir mücadele içerisinde olacağınız bir döneme giriyor olacaksınız. Hafta sonu İkili ilişkilerinizde beklenmedik kararlar almaya yatkın bir zaman diliminde olacaksınız. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 7 Haziran haftasına Ay sizin burcunuzda giriyor olacağız. Bireysel konularınız hafta başında öne çıkıyor. Salı günü gökyüzünde meydana gelecek olan açılar sizlerin özgürlükçü düşüncelerinizi yerine getirmek adına harekete geçmenize neden olabilir. Perşembe günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması parasal konularınızla ilgili alanları etkiliyor olacak. Cuma günü Ay Jüpiter üçgeni özel hayatınızda ters giden şeylerin iyileşmesi açısından sizlere güzel fırsatlar sunuyor olacak. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 7 Haziran haftasında Ay Boğa burcundayken başlıyor olacağız. Haftanın ilk günlerinde rüyalarınız dikkat çekebilir. Salı günü Ay sizin burcunuza geçiş yapacak. İletişimin yoğun olacağı bir iki günlük süreç sizleri bekliyor olacak. Hafta ortasında Ay'ın olumlu açıları işlerinizi halletmek adına hayli organize hareket edeceğinizi anlatıyor. Perşembe sizin burcunuzda önemli bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma hem kendinizle ilgili hem de ilişkilerinizle ilgili beklenmedik başlangıçları hayatınıza getirebilir. Cuma günü Jüpiter'in iyicil ve şanslı etkilerini kariyerinizle ilgili alanlarınızda yaşıyor olacaksınız. Hafta sonu hareketli bir enerjide olacaksınız. Sportif faaliyetler açısından değerlendirebilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 7 Haziran haftasında sosyal çevrenizden kişilerle ilgili konular sizler için hafta başında dikkat çekiyor olacak. Arkadaşlarınızla olan görüşmeleriniz daha çok hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek adına önem kazanabilir. Perşembe günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulmasının etkilerini daha çok geri planda kalmış olan konularınızla ilgili olarak yaşıyor olacaksınız. Cuma günü Mars artık sizlerin burcundan ayrılıyor ve Aslan burcuna geçiş yapacak. Parasal kazanımlarınızı ilgilendiren alanda yoğun bir mücadele içinde olacağınız günler başlıyor olacak. Hafta sonu hassas bir enerjide olabilirsiniz. Ay sizin burcunuzda ilerliyor olacak, dolayısıyla kendinizle ilgili konulara odaklanmak ve işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 7 ve 13 Haziran haftasına girişte Ay kariyer konularınıza dikkat çekiyor olacak. Salı günü kariyerinizle ilgili önemli konulara odaklanabilirsiniz. Sorumluluklarınız hafta ortasında artıyor. Perşembe günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması sizlerin sosyal çevrenizle ilgili konularınızda sizleri etkiliyor olacak. 11 Haziran Cuma günü Mars Aslan burcuna geçecek. Kendiniz ve ilişkilerinizle ilgili mücadeleleriniz Mars'ın Aslan burcundaki ilerleyişi esnasında artıyor olacak. Cumartesi günü bir kadından alacağınız destekle önemli bir işinizi halledebilirsiniz. Güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 7 Haziran haftasına Boğa burcunda başlıyoruz. Hafta başında yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularınızda aklınızda olmayan konular sizleri meşgul edebilir. Hafta ortasında kariyerinizle ilgili konularda yoğun görüşmeleriniz olabilir. Özgürlük alanlarınıza müdahale edilmesinden hoşlanmadığınız bir haftadan geçiyorsunuz. Perşembe günü İkizler burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Kariyer konularınız bu tutulmadan oldukça fazla etkilenecektir. Cuma günü ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda güzel fırsatların size geldiğini deneyimleyeceğiniz bir gün olabilir. Pazar sabah saatlerinde rüyalarınız dikkat çekebilir. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Hafta başında ikili ilişkilerinizle olan ortak kazançlarınız önem kazanıyor. Salı günü Ay'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte hukuksal konularınızla ilgili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe günü İkizler burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin yurtdışı ve yabancılarla olan deneyim alanlarınızda etkisini gösteriyor olacak. Cuma günü Ay'ın Balık burcundaki Jüpiter ile olan iyicil açısı bir kadından görebileceğiniz güzel bir desteği anlatıyor. Hafta sonu ailenizle olan görüşmeleriniz yoğunlaşabilir. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 7 Haziran haftasına Ay Boğa burcundayken başlıyor olacağız. Sizler için bu haftanın başında ikili ilişkileriniz ve eşinizle ilgili konular önem kazanıyor olacak. Salı günü ikili ilişkilerinizde önemli konuşmalar yapmak istiyorsanız uygun bir gün olabilir. Çarşamba günü itibariyle Ay İkizler burcunda ilerliyorken partnerinizle ortak kazancınızla ilgili yoğun görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Perşembe günü meydana gelecek olan İkizler burcundaki Güneş tutulması ile birlikte ortak kazanımlarınızla ilgili konularınızda yenilikler hayatınıza girebilir. Hafta sonuna doğru aldığınız kararlarınızı yerine getirmek adına harekete geçebilirsiniz zira Ay'ın ışığı iyice görünmeye başlıyor olacak. Cuma günü Ay'ın Jüpiter ile olan iyicil açısı aşk ve çocuklar evinizle ilgili konularda güzel etkiler getiriyor olacak. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 7 Haziran haftasına girişte işinizle ilgili konular öne çıkıyor. Salı günü mesleğinizle ilgili konularda önemli başlangıçlar ve beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir. Çarşamba günü beklenmedik gelişmeler sizin hareket enerjilerinizi aktive edebilir. Ay hafta ortasında İkizler burcunda ilerliyorken ikili ilişkileriniz öne çıkıyor olacak. Perşembe günü İkizler burcunda meydana gelecek Güneş tutulması ikili ilişkilerinizle ilgili konularda yeni başlangıçları hayatınıza getirebilir. Cuma günü Balık burcundaki Jüpiter ile Ay arasındaki iyicil açının etkileriyle birlikte ev, yuva, aile konularınızda olumlu etkiler devrede olacak. Hafta sonu Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Partnerinizle olan ilişkilerinizde ortak paylaşım konularınız gündemde olabilir. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 7 Haziran haftasına girerken çocuklarınızla ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Bu hafta önemli bir Güneş tutulması İkizler burcunda meydana gelecek. İkizler burcundaki Güneş tutulması iş ve çalışma koşullarınızla ilgili konularınızda önemli başlangıçları meydana getirecek ve önümüzdeki 1,5 aylık süreçte etkisini hissettirecektir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizle ilgili konular önem kazanıyor olacak. Eşinizle ilgili konular sizin için önem kazanabilir. Sevdiğinizden beklemediğiniz bir destek görebilir ve mutlu olabilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 7 Haziran ve 13 Haziran haftasında Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Haftanın başında ev ve yuva alanlarınızda önemli konular zihninizi meşgul edebilir. Salı günü enerjileri hayli yoğun geçebilir. Hafta ortasında Ay İkizler burcunda ve çocuklarınızla yoğun iletişim içerisinde olacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Perşembe günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması çocuklarınızla ilgili konularda önemli başlangıçları hayatınıza getirebilir. Cuma günü Mars karşıt burcunuz Aslan'a geçiyor olacak. İkili ilişkiler alanında yoğun bir mücadele içerisinde olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Aynı zamanda cuma günü parasal konularda güzel şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 7 Haziran haftasına Ay Boğa burcunda geçiş yapacaksınız. Hafta başında aldığınız eğitimleriniz varsa onlarla ilgili olarak birtakım hızlı enerjileri çalıştırabilirsiniz. Perşembe günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması evinizle ilgili konularınızda yeni ve beklemediğiniz gelişmeleri meydana getirebilir. Bu hafta önemli başlangıçlar yapmak adına cuma gününü beklemenizde yarar var. Cuma günü aynı zamanda burcunuzdaki Jüpiter ile Ay'ın da iyicil bir açısı meydana gelecek. Bireysel konular, sağlığınız ve sizi ilgilendiren her türlü konunuzda pozitif gelişmeler meydana gelebilir. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

7 HAZİRAN - 13 HAZİRAN 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

08 Haziran 2021 18.07 08 Haziran 2021 21.47

10 Haziran 2021 20.38 11 Haziran 2021 10.22

13 Haziran 2021 14.16 13 Haziran 2021 21.22