63. Grammy Ödül Töreni'nde kim ne giyindi? İşte dünyaca ünlü isimlerin geceye damga vuran kıyafetleri

63. Grammy Ödül Töreni pandemi nedeniyle sosyal mesafeli geçse de gecede dünyaca ünlü isimlerin birbirinden farklı kıyafetleri dikkat çekti. Gecenin en çok konuşulan ismi ise siyah eldivenli ve şeffaf siyah taytlı özel siyah büzgülü deri mini elbisesi ile Beyonce oldu. İşte dünyaca ünlü starların yer aldığı Grammy Ödül töreninde çok konuşulan kıyafetler...

Los Angeles'ta düzenlenen 63. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu. Gecenin en çok konuşulan konusu ödüller dışında elbette ünlü isimlerin birbirinden farklı dikkat çeken kıyafetleri oldu. Peki, 63. Grammy Ödül Töreni'nde kim ne giyindi?

Grammy Müzik Ödülleri tarihinde en çok adaylığı ve ödülü bulunan isim olarak rekor kıran Beyonce, siyah eldivenli ve şeffaf siyah taytlı özel siyah büzgülü deri mini elbisesi ve ayakkabılarıyla göz kamaştırdı. Beyonce'ye rekor kırdıran ödül ise "Black Parade" ile aldığı En İyi R&B performansı ödülü oldu.

Bu sene dokuz dalda aday olan Beyonce 28. Grammy Ödülü'nü alarak hem müzik sektöründe hem de Grammy Ödülleri'nde tarihe geçti.

"Yılın şarkısı" ödülünü, H.E.R'in (sağda) yazdığı ve Tiara Thomas (solda) ile seslendirdiği "I Can't Breath" şarkısı kazandı.

Billie Eilish, "Yılın kaydı" dalında "Everything I Wanted" şarkısıyla ödül kazandı.

Törende "En iyi rap performansı" ve "En iyi rap şarkısı" ödülüne, Megan Thee Stallion'un (fotoğrafta) Beyonce ile seslendirdiği "Savage" layık görüldü. Stallion, "En iyi yeni sanatçı" ödülünü de aldı.

"Yılın albümü" dalında kazanan Taylor Swift'in (fotoğrafta) "Folklore" albümü oldu.

"En İyi Düzenleme, Enstrümanlar ve Vokaller" dalında kazanan Jacob Collier'in (fotoğrafta) "He Won't Hold You" şarkısı oldu.

Jhene Aiko da gecede kıyafeti ile dikkat çeken ünlülerden biri oldu.