6 Haziran 2021 Pazar burç yorumları! Günlük burç yorumları

6 Haziran 2021 burç yorumları hayata dair bilgi veriyor. Günlük burç yorumları bugünlerde değişikliklere dikkat çekiyor. Peki, kimlerin hayatı nelerden etkilenecek? Ay'ın ve gezegenin hareketlerine göre hazırlanan 6 Haziran Pazar burç yorumları sizlerle...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

6 Haziran 2021 günlük burç yorumları merak ediliyor. Ay bugün Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna saat 08.46 geçiş yapacak. Sabah saatlerinde kolay enerjiler yok. Tartışmalar yaşanabilir. Ay'ın Boğa burcuna geçeceği günün ikinci yarısında daha stabil hareket etmek istiyor olacağız. İştahımız açılabilir. İkili ilişkiler adına güzel enerjiler söz konusu olabilir.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay bugün Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna saat 08:46 geçiş yapacak. Bilhassa günün ikinci yarısında yemek içmek ve keyif almak istediğin şeylere bugün çok para harcayabilirsin

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugün bilhassa günün ikinci yarısında ağır ve temkinli adımlar atıyor olacaksın. Sabah erken saatlerde hayatındaki kadınlarla ilgili konular daha baskın hale gelebilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Bugünlerde bilinçdışı konularda çalışmalar yapabilirsin. Sabah saatlerinde sosyal ilişkilerin öne çıkıyor. İkili ilişkilerde destekleyici durumlar ve pozitif ilişkiler akşam saatlerinde ön plana çıkacaktır.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

6 Haziran Pazar günü bilhassa günün ikinci yarısında hayır işlerinde bulunabilirsin ya da bu şekilde bir teklif alabilirsin. Akşam saatlerinde hayatındaki kadınlarla ilgili konular daha baskın hale gelebilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bir süredir kariyerinle ilgili risk almak istemediğin bir süreçte olabilirsin. Ancak alacağın bir teklif kafanı kurcalayacak olabilir. Temkinli hareket etmende yarar var.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Maddi manevi güven arayışının yüksek olduğu bir gündesin. Bugünlerde bilinçdışı konularda çalışmalar yapabilirsin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Hisseli kazanımlarınla ilgili ağır ve temkinli adımlar atıyorsun. Sabah saatlerinde kolay enerjiler yok.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Ay karşıt burcunda ilerliyorken birtakım konuları daha stabil hale getirmek isteyebilirsin Sabah erken saatlerde hayatındaki kadınlarla ilgili konular daha baskın hale gelebilir.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Bugünlerde iştahın artabilir. Sabah erken saatlerde aşırılıklara kaçabilirsin zira ay ile Jüpiter arasında açısal bir durum meydana gelecek.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Aşk hayatında istikrar sağlamak istiyorsun. Sabah saatlerine doğru sınırlamalara maruz kalabilirsin.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Bugünlerde birtakım yer değişiklikleri gündeme gelebilir. Bugünlerde temkinli hareket etmende yarar var.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Kardeşlerinle ilgili konular bugün senin için çok daha fazla ön planda olacak. Sabah erken saatlerde aşırılıklara kaçabilirsin zira ay ile Jüpiter arasında bir etkileşim var.