6 Ağustos günlük burç yorumları burada! Karşılaştığınız insanlara dikkat! Kararları etkileyecek burç yorumları

Ağustos ayının başında olduğumuz şu günlerde dolunayın etkileri burçlara yansımaya devam ediyor. Peki, Ay'ın hareketleri ve gezegenler 12 burcu nasıl etkileyecek? 6 Ağustos 2020 burç yorumları nasıl? İletişimde ve kararlarda etkili olan dolunay nedeniyle attığınız adımlardan emin olmakta fayda var. 6 Ağustos Perşembe günü Oğlak burcu karşılaştığı insanlara dikkat etmeli, Kova burcu için istediklerini gerçekleştirmek için bulunmaz bir gün olacak. 6 Ağustos 2020 burç yorumları haberimizde.

6 Ağustos günlük burç yorumları merak ediliyor. Astrolog Ceylin Çelebi tarafından gezegen hareketlerine göre 6 Ağustos günlük burç yorumları kaleme alındı. Dolunayın burçlara etkilerini daha önceki burç yorumlarında vermiştik. Etkisi devam eden dolunay nedeniyle bu hafta karar verirken ve plan yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Peki, Ay'ın hareketleri Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nasıl etkileyecek? 6 Ağustos Perşembe günü Boğa burcu tartışmalar içerisinde olabilir, Aslan burcu ödemeleriyle uğraşabilir. Akrep burcu ise beklenmedik planların içinde kalabilir. İşte 6 Ağustos 2020 burç yorumları...

6 AĞUSTOS 2020 BURÇ YORUMLARI

6 AĞUSTOS 2020 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 6 Ağustos perşembe günü Ay tüm gün Balık burcunda ilerliyor olacak. Aklında olmayan konular gün boyunca seni meşgul edebilir.

6 AĞUSTOS 2020 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Arkadaşlarınla birlikte fikirsel tartışmalar içerisinde olabilir ve kendi fikrini dayatabilirsin. Düşüncelerinde sabit fikirli davranabilirsin.

6 AĞUSTOS 2020 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Cömert bir insan perşembe günü hayatına girebilir. Hayallerinin aktif olacağı bugünü olumlu enerjileri düşünerek geçirmen yerine olacaktır.

6 AĞUSTOS 2020 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ay'ın Balık burcunda ilerleyeceği Perşembe günü boyunca şifa enerjilerini aktif hale getirebilir ve meditasyon çalışmaları yapabilirsin. Çalışmak için güzel bir motivasyona sahipsin.

6 AĞUSTOS 2020 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Ödemelerinle ilgili konuların öne çıktığı bugün birtakım fedakârlıklar yapman gereken durumlar söz konusu olabilir. Cömert bir gündesin. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

6 Ağustos 2020 burç yorumları yayında! Dolunayın etkileri devam ediyor