5-11 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları! Haftanın en önemli olayları ve burçlara etkileri

5 Temmuz-11 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları hayata dair beklentileri sunuyor. Koç burcu bu hafta aşk hayatına odaklanabilir, Boğa burcu için yeni başlangıçlar olabilir. Haftalık burç yorumları herkese farklı mesaj veriyor. Peki, kimler için zor bir hafta olacak?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

5 Temmuz-11 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları takip ediliyor. Bu hafta astroloji kime neler söylüyor? Aşk, sağlık, para ve aile konularında mesaj veren 5-11 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları planlarınızı etkileyebilir. Bu hafta ilişkilerde ani bitişler ve beklemediğiniz gelişmeler ve başlangıçlar olabilir. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeni ay Yengeç burcunda başlangıçları getirebilir. İşte koç burcundan balık burcuna kadar haftalık burç yorumları...

5-11 TEMMUZ HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

5 Temmuz haftasına Ay Boğa burcundayken başlıyoruz. Salı günü Merkür Neptün karesi kafa karışıklıklarına sebep olabilir. Çarşamba günü Venüs Satürn karşıtlığı ilişkilerde güvensiz olma ve yalnız kalma isteğinizi arttırabilir. Perşembe günü Venüs Uranüs karesi yine ilişkilerde ani bitişleri, kopuşları getirebilir. Bu anlamda hafta ortasındaki bu iki gün dikkat çekiyor. 10 Temmuz Cumartesi günü Yengeç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Pazar günü Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu haftanın en dikkat çekenleri yükseleni, Güneş'i ya da Ay'ı Yengeç burcunda olanlar olacak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 5 Temmuz ve 11 Temmuz haftasına girişte Ay Boğa burcunda giriş yapıyoruz. Haftanın başında parasal konularınız önem kazanıyor olacak. Salı günü Ay İkizler burcuna geçecek ve hafta ortasında iletişimi yoğun günler geçireceğinizi gösteriyor. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeni ay evinizle ilgili konularınızda yeni ve beklemediğiniz gelişmeleri meydana getirebilir. Ancak başlangıçlar yapmak adına cumartesi günü uygun değil, Ay'ın ışığının görünür olmasını beklemenizde yarar var. Pazar günü Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla ilgili konulara daha odaklı olabilirsiniz. Aynı zamanda Merkür pazar günü Yengeç burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte evinizle ilgili konulara daha fazla kafa yormaya başlıyor olacağınız bir döneme girebilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 5 Temmuz haftasına Ay sizin burcunuzda giriyor olacağız. Bireysel konularınız hafta başında öne çıkıyor. Salı günü konsantrasyonunuzu sağlamakta güçlük çekebilirsiniz. Çarşamba günü Venüs Satürn karşıtlığı ilişkilerde güvensiz olma ve yalnız kalma isteğinizi arttırabilir. Perşembe günü Venüs Uranüs karesi yine ilişkilerde ani bitişleri, kopuşları getirebilir. Bu anlamda hafta ortasındaki bu iki gün dikkat çekiyor. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeni ay yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim konularınız açısından önemli etkileri ve başlangıçları hayatınıza getiriyor olacak. Pazar günü Merkür'ün de Yengeç burcuna geçmesiyle beraber yakın çevrenizle olan iletişiminizin çok daha fazla arttığı bir döneme giriyor olacaksınız. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 5 Temmuz haftasında Ay Boğa burcundayken başlıyor olacağız. Haftanın ilk günlerinde rüyalarınız dikkat çekebilir. Salı günü Ay sizin burcunuza geçiş yapacak. İletişimin yoğun olacağı bir iki günlük süreç sizleri bekliyor olacak. Hafta ortasında Venüs'ün zorlu açıları ilişkilerinizde zorlanabileceğinizi gösteriyor. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte parasal konularınızda önemli adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu hareketli bir enerjide olacaksınız. Sportif faaliyetler açısından pazar gününü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Yengeç burcuna geçeceği pazar günü itibariyle parasal kazanımlarınızı ilgilendiren alanlarda önemli kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 5 Temmuz haftasında sosyal çevrenizden kişilerle ilgili konular sizler için hafta başında dikkat çekiyor olacak. Arkadaşlarınızla olan görüşmeleriniz daha çok hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek adına önem kazanabilir. Hafta ortasında ilişkiler anlamında zorlu enerjiler var. Gemileri yakmadan hareket etmeye özen göstermenizde yarar var. Cumartesi günü sizin burcunuzda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte hem kendinizle ilgili hem de ilişkilerinizle ilgili beklenmedik başlangıçları hayatınıza getirebilir. Hafta sonu hassas bir enerjide olabilirsiniz. Ay sizin burcunuzda ilerliyor olacak, dolayısıyla kendinizle ilgili konulara odaklanmak ve işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Pazar günü Merkür'de sizin burcunuza geçecek. Bununla birlikte bireysel konularınıza zihinsel anlamda çok daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Hepinize şimdiden iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 5 ve 11 Temmuz haftasına girişte Ay kariyer konularınıza dikkat çekiyor olacak. Salı günü kariyerinizle ilgili önemli konulara odaklanabilirsiniz. Sorumluluklarınız hafta ortasında artıyor. Hafta ortasında Venüs'ün zorlu açıları ile birlikte kendiniz ve ilişkilerinizle ilgili mücadeleleriniz artıyor olacak. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeniay ile birlikte geri planda kalmış olan birtakım konuları başlatmak, daha görünür hale getirmek adına adım atabilirsiniz. Pazar günü bir kadından alacağınız destekle önemli bir işinizi halledebilirsiniz. Merkür'ün Yengeç burcuna geçeceği Pazar günü ile birlikte ailevi temalarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 5 Temmuz haftasına Boğa burcunda başlıyoruz. Hafta başında yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularınızda aklınızda olmayan konular sizleri meşgul edebilir. Hafta ortasında kariyerinizle ilgili konularda yoğun görüşmeleriniz olabilir. Özgürlük alanlarınıza müdahale edilmesinden hoşlanmadığınız bir haftadan geçiyorsunuz. Bilhassa ilişkiler anlamında bu konuda zorlayıcı durumlar, kavga ve gürültü durumları olabilir. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte kariyerinizle ilgili güzel bir projeye imza atabilirsiniz. Pazar sabahı rüyalarınız dikkat çekebilir. Merkür Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizle ilgili konularda daha fazla düşüneceğiniz ve konuşacağınız bir döneme girebilirsiniz. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Hafta başında ikili ilişkilerinizle olan ortak kazançlarınız önem kazanıyor. Salı günü Ay'ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte hukuksal konularınızla ilgili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay kariyerinizle ilgili konularınızda yeni ve beklemediğiniz gelişmeleri meydana getirebilir. Ancak başlangıçlar yapmak adına cumartesi günü uygun değil, Ay'ın ışığının görünür olacağı 3, 4 gün sonrasını beklemenizde yarar var. Pazar günü Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. Arkadaşlarınızla ilgili konulara daha odaklı olabilirsiniz. Aynı zamanda Merkür pazar günü Yengeç burcuna geçiş yapacak. Bununla birlikte kariyerinizle ilgili konulara daha fazla kafa yormaya başlıyor olacağınız bir döneme gireceksiniz. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 5 Temmuz haftasına Ay Boğa burcundayken başlıyor olacağız. Sizler için bu haftanın başında ikili ilişkileriniz ve eşinizle ilgili konular önem kazanıyor olacak. Salı günü itibariyle Ay İkizler burcunda ilerliyorken partnerinizle ortak kazancınızla ilgili yoğun görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Çarşamba günü Venüs Satürn karşıtlığı ilişkilerde güvensiz olma ve yalnız kalma isteğinizi arttırabilir. Perşembe günü Venüs Uranüs karesi yine ilişkilerde ani bitişleri, kopuşları getirebilir. Bu anlamda hafta ortasındaki bu iki gün dikkat çekiyor. Bu hafta ikili ilişkilerinizde önemli konuşmalar yapmak adına uygun bir hafta sayılmaz. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay yurtdışı ve yabancılarla olan deneyim alanlarınızda etkisini gösteriyor olacak. Pazar günü Merkür'ün de Yengeç burcuna geçmesiyle beraber uzak akrabalarınızla olan iletişiminizin çok daha fazla arttığı bir döneme giriyor olacaksınız. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 5 Temmuz haftasına girişte işinizle ilgili konular öne çıkıyor. Salı günü mesleğinizle ilgili konularda önemli ve beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir. Hassas bir gün geçirebilirsiniz. Ay hafta ortasında İkizler burcunda ilerliyorken ikili ilişkileriniz öne çıkıyor olacak. Venüs'ün zorlu açıları ilişkilerinizde zorlanabileceğinizi gösteriyor. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte ortak kazanımlarınızla ilgili konularınızda yenilikler hayatınıza girebilir.

Hafta sonu hareketli bir enerjide olacaksınız. Sportif faaliyetler açısından pazar gününü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Yengeç burcuna geçeceği pazar günü itibariyle ortak kazanımlarınızı ilgilendiren alanlarda önemli kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 5 Temmuz haftasına girerken çocuklarınızla ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızla olan görüşmeleriniz artabilir ancak hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek zor olabilir. Hafta ortasında ilişkiler anlamında zorlu enerjiler var. Fevri hareket etmemeye özen göstermenizde yarar var. Cumartesi günü karşıt burcunuzda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte bilhassa ikili ilişkilerinizle ilgili beklenmedik başlangıçlar söz konusu olabilir. Hafta sonu hassas bir enerjide olabilirsiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor olacak, dolayısıyla partnerinizle ilgili konulara odaklanmak ve önemli işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Pazar günü Merkür'de karşıt burcunuz olan Yengeç'e geçecek. Bununla birlikte ikili ilişkilerinizle ilgili konularınıza zihinsel anlamda çok daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 5 Temmuz ve 11 Temmuz haftasında Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Haftanın başında ev ve yuva alanlarınızda önemli konular zihninizi meşgul edebilir. Salı günü enerjileri hayli yoğun geçebilir. Hafta ortasında Ay İkizler burcunda ve çocuklarınızla yoğun iletişim içerisinde olacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Sorumluluklarınız hafta ortasında artıyor. Hafta ortasında Venüs'ün zorlu açıları ile birlikte kendiniz ve ilişkilerinizle ilgili mücadeleleriniz de artıyor olacak. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeniay ile birlikte iş ve çalışma koşullarınızla ilgili konularınızda önemli başlangıçları meydana getirecek ve önümüzdeki 15 günlük süreçte etkisini hissettirecektir. Pazar günü bir kadından alacağınız destekle önemli bir işinizi halledebilirsiniz. Merkür'ün Yengeç burcuna geçeceği pazar günü ile birlikte mesleki konularınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 5 Temmuz haftasına Ay Boğa burcunda geçiş yapacaksınız. Hafta başında aldığınız eğitimleriniz varsa onlarla ilgili olarak birtakım hızlı enerjileri çalıştırabilirsiniz. Hafta ortasında evinizle ilgili konularda yoğun görüşmeleriniz olabilir. Özgürlük alanlarınıza müdahale edilmesinden hoşlanmadığınız bir haftadan geçiyorsunuz. Bilhassa ilişkiler anlamında bu konuda zorlayıcı durumlar, kavga ve gürültü durumları olabilir. Cumartesi günü Yengeç burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte çocuklarınızla ilgili ya da aşk hayatınızla ilgili beklenmedik yenilikler meydana gelebilir. Pazar sabahı rüyalarınız dikkat çekebilir. Merkür Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte çocuklarınızla ilgili konularda daha fazla düşüneceğiniz ve konuşacağınız bir döneme girebilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

5 TEMMUZ - 11 TEMMUZ 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

5 TEMMUZ - 11 TEMMUZ 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

06 Temmuz 2021 01.47 06 Temmuz 2021 08.46

08 Temmuz 2021 18.07 08 Temmuz 2021 21.47

10 Temmuz 2021 20.38 11 Temmuz 2021 10.22