47 yaşında Angelina Jolie'nin gençlere taş çıkaran modası! Her an topuklularıyla

Ekranlara çıktığından beridir kendine has bir tarzı olan Angelina Jolie'nin gençlere taş çıkaran kombinleri. 47 yaşındaki Jolie'nin tarzı stilistlere bile ilham oluyor. Vazgeçemediği topukluları ve tarzını sizler için derledik. İşte Angelina Jolie'nin modası...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Klasik tarza önem veren Angelina Jolie, gösterişsiz olsa bile tercih ettiği her kombinle öne çıkmayı başardı. Stili 90'lı yılların salaş tarzının devamı olan Jolie her anlamda vazgeçemediği en kritik parça ise topuklu ayakkabıları oldu. Her kombinin altına istisnasız topuklu tercih eden Jolie bu tarzıyla bile farkını ortaya koyuyor.

47 yaşına rağmen oturmuş moda ve stil anlayışıyla günümüzdeki gençlere örnek olur. Uzun boylu olmasına rağmen kıyafetlerindeki salaşlığı topukluyla kapatan Angelina Jolie'nin merak edilen tarzını sizler için radarımıza aldık.

İŞTE ANGELİNA JOLİE'NİN MODASI

* Genellikle aynı tonları tercih eden Angelina Jolie'nin davetler dışında kahve beyaz, siyah gri kombinleri öne çıkıyor. Ancak davetlerde ise iddialı tasarımlarla ortaya çıkıyor. Parçalarında göğüs kısmında oturtma yapısını sık kullanan Jolie vücut profiline aşırı dikkat ettiğini gösteriyor.

* Tek parça kombinleri ise diğer en çok dikkat çekilen durum oldu. Angelina Jolie, en fazla elbise parçalarında kullandığı tek parçalara ya şal ya da kazak tercih ediyor. Sık sık güneş gözlüğü takan Jolie, çok nadirde olsa makyaj yapıyor.

* Kemikli keskin yüz hattı ve renkli gözlerini ön plana çıkaran sadeliği tercih eden Jolie'nin bu hali oldukça beğeni alıyor.

* Angelina'nın favori parçaları trençkot, topuklu ayakkabı ve büyük çantalardır. Çocuklarıyla sık sık dışarı çıktığından büyük çanta tercih eden Jolie'nin bir de gözlükleri favorisidir.

2023 yılının trend saç modeli! Çekiciliği artıran topuz modelleri