45 gün yer yerinden oynuyor! Mars Akrep burcuna transit geçiyor! Balık, Kova ve Yengeç burçları şan şöhrete kavuşuyor

Astrolog Özlem Recep bizi 45 gün boyunca etkisi altına alacak astrolojik olayı kaleme aldı. Mars'ın Akrep burcuna geçişi tüm burçları etkiliyor. Balık, Kova ve Yengeçler çok şanslı hissediyor. Peki Mars'ın Akrep burcuna geçişinin etkileri neler?

Kovalar bu döngüde sinirlerine hakim olmalı. İmajını zedeleyebilir. Teraziler para konusunda beklediklerini bulamayabilir. Peki Mars'ın Akrep burcuna geçişinin etkileri neler? İşte detaylar...

Mars Akrep Burcuna Geçiş Yaptı

Önümüzdeki 45 gün mücadele, azim ve enerjimizi aldığımız konuları sizin için değerlendirdim.

Koç: Sevgili Koç, Mars Akrep döneminde mücadele alanın borçların olabilir. Bir anda çıkabilecek masraflara karşı dikkatli olmalısın. Ameliyat ve özel tedavi süreçleri seninle. Psikolojik ataklara dikkat.

Boğa: Sevgili Boğa, Mars Akrep döneminde ilişkilerinde ben- sen kavgaları ve hak arayış dönemi seninle birlikte olacak. Eşin ya da hayatındaki kişiyle gerginlikler ilişkinizi zor bir döneme sokabilir. Açık düşmanlık yapanlara karşı da dikkatli olmalısın.

İkizler: Sevgili İkizler, Mars Akrep döneminde çalışma hayatının hızlandığı, projelerinin ses getirdiği bir dönem olacak. Bu süreç içerisinde çalışma arkadaşlarının düşmanlıklarına dikkat etmelisin. Sağlığını önemsemelisin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, Mars Akrep döneminde aşk hayatının hareketlendiği özel zamanlardan geçeceksin. Bu süreç içerisinde popülerliğin artacak. Çocuklarının sağlığını önemsemelisin.

Aslan: Sevgili Aslan, Mars Akrep döneminde evinin içine yeni tamirat koyabilir, evini ya da ofisini değiştirmek isteyebilirsin. Üreme organı rahatsızlıklarına dikkat etmelisin. Aile içinde bazı gerginlikler içerisinde kendini bulabilirsin.

Başak: Sevgili Başak, Mars Akrep döneminde kısa yolculuk planları ve tatil aktiviteleri gündeminde olabilir. Taşınmak isteyebilirsin. Yakın arkadaş, komşu ya da akrabalarınla küslüklere dikkat.

Terazi: Sevgili Terazi, Mars Akrep döneminde maddi kaynaklarla ilgili mücadele etmen gerekebilir. Alman gereken parayı alamıyor, hallettiğinden azıyla yetinmek zaman zaman içsel anlamda seni yorabilir. Gelen para olursa da harcamalara gidecek gibi görünüyor, dikkatli olmalısın.

Akrep: Sevgili Akrep, Mars senin burcun Akrep burcuna geçti. Mars Akrep döneminde enerjin artacak. Mücadele ettiğin ne varsa ses getireceksin. Ancak hem ev içinde hem de dışarıda olabilecek kazalara karşı temkinli olmanı öneriyorum.

Yay: Sevgili Yay, Mars Akrep döneminde çok çalışman seni rakiplerine karşı koruyabilir ve fark kazanabilirsin. Arkandan dönen oyunların farkına varmalısın. Gizli düşmanların ayrı, negatif enerjilerle uğraşanlar ayrı seni yorabilir. Hastanesel süreçler içerisinde bulunuyor ve iyileşemiyorsan eğer ihtiyacı olanlara yardım etmek seni bu enerjiden kurtarır.

Oğlak: Sevgili Oğlak, Mars Akrep döneminde seyahatlerin aktifleşecek. Arkadaş ya da iş gruplarıyla birlikte organize olacağın planlar içinde senden çok bahsedilecek. Eşinin senden önceki eşinden olan çocuklarıyla kavgaya dikkat.

Kova: Sevgili Kova, Mars Akrep döneminde kariyer hayatına önem verecek, isminden bahsettireceksin. Çevrene karşı zaman zaman kavgacı olan tutumlar sergilemen imajın hakkında konuşmalarına sebep olabilir. Aile içinde sana ihtiyacı olan yakınlarınla ilgilenmelisin.

Balık: Sevgili Balık, Mars Akrep döneminde uzak seyahat planları gündeminde olacak. Eğitim, yurtdışı, seyahat, medya ve tanınırlığın hız kazanacak. Akrabalarının sağlığına biraz dikkat etmek önemliyken, hayatındaki kişinin ailesiyle yersiz mücadele ve kavga enerjisinden uzak durmak iyi olacaktır. Zorlandığın her alanda ilahi güç senin yanında dualara sığınmak önemli.