Günlük burç yorumları 4 Haziran 2021! Aslanlara ve Balıklara müjde

4 Haziran Cuma 2021 burç yorumları merak ediliyor. Herkesin hayatına dokunan günlük burç yorumları maddi ve manevi birçok konuda öngörü sağlıyor. Peki, cuma günü burçlar ne mesajı veriyor? Balık burcu bir iş teklifi alabilir, Koç burcunu ise sağlık konuları bekliyor. İşte 4 Haziran 2021 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

4 Haziran 2021 burç yorumları Ay'ın ve gezegenlerin hareketlerine göre hazırlandı. Günlük burç yorumları iş, sağlık, aşk ve aile hayatına dair bilgi veriyor. Balık ve aslan burcu bir iş teklifi alabilir, Koç burcunu ise sağlık konuları bekliyor. Akrep burcunu ise mutlu olacağı bir gün bekliyor.

4 HAZİRAN CUMA BURÇ YORUMLARI

4 Haziran Cuma günü boyunca Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. İkili ilişkilerin adına güzel bir gün. Hayatımızdaki önemli bir kadın figüründen güzel destekler görebiliriz. Ay Satürn sekstili gece saatlerinde bize yapmamız gereken şeyler için sorumluluğumuzu kolaylıkla almamızı sağlıyor olacak.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

4 Haziran Cuma günü boyunca Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Sağlığınla ilgili yaşadığın hassasiyetler seni öfkelendirebilir. Günün ikinci yarısında daha sakin enerjiler senin adına söz konusu olacaktır.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Sabah saatlerinde güzel enerjiler var. Pozitif duygular seni sarabilir. Öğleden sonra etrafındaki kadınlarla iyi ilişkiler içerisinde olacak olabilirsin. Akşam saatlerinde ruhsal çalışmalar yapmak isteyebilirsin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay'ın Koç burcunda ilerleyeceği bugün arkadaşlarınla ilişkilerin öne çıkıyor olacak. Bazı konularda bencil davranabilirsin. İkili ilişkilerin adına güzel bir gün.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bugün hedeflerin ile ilgili mücadele yaratan durumlar gündeme gelebilir dikkat etmelisin. Sabah saatlerinde duygularını kontrollü bir şekilde yansıtmayı tercih ediyor olacaksın. Öğleden sonra çevrendeki kadın figürlerinden sana sürprizler gelebilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Yayıncılık gibi bir işi ile uğraşıyorsan sıcak gelişmeler gündeme gelebilir bugünlerde. Özel ilişkilerin adına önemli günlerden geçiyorsun. Seni şaşırtacak bir teklif alabilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği Cuma günü bir miras meselen varsa bunlarla ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Keyif alacağın işlerle ilgilenmek kafanı boşaltman adına iyi olabilir.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Evlilik hayatında sıcak ve hareketli gelişmeler meydana gelebilir. Öğleden sonra etrafındaki kadınlarla iyi ilişkiler içerisinde olacak olabilirsin. Sevdiğin bir kadından alacağın bir teklif seni çok mutlu edebilir.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sorumluluklarınla ilgili sabırsız davranman birtakım hatalara yol açabilir. Ev kazalarına ve sağlık sorunlarına dikkat etmelisin. Evine gelen bir misafir seni çok mutlu edebilir.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Bugünlerde aşk hayatınla alakalı sabırsız davranabilirsin. Özel ilişkilerinde önemli bir karar alabilirsin. Bu kararının bir kadınla olan konuşmandan hayli etkilenmen durumu söz konusu olabilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Ay tüm gün Koç burcunda ilerliyor olacak. Evinle ilgili meselelerde direkt olman gereken ve kendini ortaya koyman gereken durumlar var. Sabah saatlerinde duygularını kontrollü yaşıyorsun.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Bugün Ay Satürn arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Yurt içinde bir seyahat planı yapabilirsin. Sabah saatlerinde duygusal anlamda kendini hayli iyi hissediyor olacaksın.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Bugünlerde parasal meselelerdeki sıcak gelişmeler seni heyecanlandıracak olabilir. Bir iş kurma teklifi alabilirsin. Değerlendirmen faydana olabilir.