31 Temmuz 2020 burç yorumları! Kurban Bayramı'nda burçları neler bekliyor?

Temmuz ayının son günü burç yorumları içerisinde geleceğe dönük beklentilerinizi bulabilirsiniz. Kurban Bayramı olan 31 Temmuz Cuma günü Aslan burcunun sağlıkla ilgili konulara, Başak burcunun aşk hayatına dikkat etmesi gerekiyor. Akrep burcu için plansız bir seyahat söz konusu olabilir. 31 Temmuz 2020 burç yorumları sizlerle...

31 Temmuz 2020 burç yorumları merak ediliyor. Bayramın ilk günü Ay boşlukta olacağından yeni bir iş için dikkatli olmak gerekiyor. Peki, günlük burç yorumları Kurban Bayramı sabahı hakkında ne diyor? Kova burcu bayram sabahına yeni bir haberle başlayabilir, Akrep burcu için plansız bir seyahat söz konusu olabilir. Astrolog Ceylin Çelebi bayramda burç yorumlarını yazdı. İşte 31 Temmuz 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 31 Temmuz Cuma günü Ay saat 14.58'e kadar Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 14.58 sonrasında ise Oğlak burcuna geçiş yapacak. Annenle ilgili konulara yönelebilirsin.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Gece saatlerinde ikili ilişkilerinde zorlanmaların söz konusu olabilir. Aranızdaki tartışmalar sabah saatleri boyunca sürebilir. Günün ikinci yarısında gündemin değişiyor.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinde yaşayacağın karşıtlıklar moral bozucu olabilir. Ortaklaşa paylaşımların günün ikinci yarısında belirli düzenlemeler gerektirecek gözüküyor.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Gece saat 03.07 ile 14.58'e kadar olan sürede Ay boşlukta olacağından yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin. Öğleden sonra eşinle olan ilişkin öne çıkıyor olacak. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

Bayram sabahı burçları neler bekliyor? 31 Temmuz 2020 burç yorumları