31 Ocak burç yorumları hatalara karşı uyarıyor! İşte 31 Ocak 2021 günlük burç yorumları

31 Ocak 2021 burç yorumları kandırılmalara, hatalı davranışlara ve acele kararlara dikkat çekiyor. Günlük burç yorumları maddi ve manevi birçok konuda yol gösteriyor. Pazar günü Koç burcu güzel bir sabaha uyanabilir, Boğa burcu ise bazı konularda yanılabilir. İşte 31 Ocak Pazar burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

31 Ocak burç yorumları araştırılıyor. Günlük burç yorumları kimler için güzel bir pazar gününü ifade ediyor? Pazar günü Koç burcu güzel bir sabaha uyanabilir, Boğa burcu ise bazı konularda yanılabilir. İkizler burcunun ise kandırılmalara karşı dikkat etmesi gerekiyor. Ocak ayının son burç yorumlarını sizler için hazırladık. 31 Ocak Pazar günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor olacak. Kandırılmalara açık olabiliriz. Dikkatli davranman gerekiyor. Akşam saatlerinde yapmamız gereken şeyler için acele kararlar vermekten uzak durmalıyız. İşte 31 Ocak 2021 burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

31 Ocak Pazar günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor olacak. Evcil hayvanlarının bakımları ile ilgilenmen gerekebilir. Sabah saatlerinde işlerinde beklenmedik güzel gelişmeler ortaya çıkabilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Çocuklarınla ilgili konuların öne çıktığı Pazar günü onların hayatlarını ilgilendiren konularda düzenlemeler yapman gerekebilir. Akşam saatlerinde seni yanıltacak durumlardan uzak kalmalısın.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Pazar günü evinle ilgili konular öne çıkıyor olacak. Kandırılmalara açık olabileceğin bugün evinle ilgili işlemler yapmak istiyorsan dikkatli olman iyi olacaktır.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Gün içerisinde cömert tavırların ile herkesin sevgisini kazanıyor olacaksın. Kardeşlerinle ilişkilerine önem vermen gereken bir gün. Eleştirel tutumuna dikkat etmen iyi olacaktır.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Parasal meselelerde ihtiyatlı davranman gereken bir gün seni bekliyor olacak. Etrafındaki insanlara karşı temkinli olmalısın. Seni yanıltmaya çalışacak insanlar karşına çıkabilir.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Kendinle ilgili önemli düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Bir şeyleri yoluna sokmak için uygun bir gün olabilir.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sabah saatlerinde yapmak istediğin işler ile ilgili gereken cesareti kendinde buluyor olacaksın. Akşam saatlerinde işlerini yoluna sokmakta zorlanabilirsin.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Gün boyunca arkadaşlarınla aranda eleştirel tutumun nedeniyle zorlanabilirsin. Daha yapıcı bir şekilde yaklaşman iyi olacaktır. Sabah saatlerinde yüksek enerjiyle güne başlıyorsun.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Özel ilişkilerinde uyum yakalamakta zorlanmayacağın bir gündesin. Akşam saatlerinde hassas enerjiler altında olabilirsin.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Eşinin ailesinden biri tarafından gelen eleştiri canını sıkabilir. İletişim konusunda aldanmalara maruz kalabilirsin. Dikkatli olman gerekiyor.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Ödemelerin ile ilgili birtakım düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Para alışverişi içerisinde olman durumunda dikkatli olman iyi olacaktır. Kandırılmalara açık olabilirsin.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

Özel ilişkilerinde kandırılmalara açık olabilirsin. Dikkatli davranman gerekiyor. Akşam saatlerinde yapman gereken şeyler için acele kararlar vermekten uzak durmalısın. 

1-7 Şubat haftalık burç yorumları! Şubatın ilk haftasında şanslı burçlar