30 Temmuz 2020 burç yorumları! Bayramdan önce burçları neler bekliyor?

30 Temmuz 2020 burç yorumları astrolojiye ilgi duyanlar tarafından araştırılıyor. Bayram öncesi plan yapanlar günlük burç yorumları içerisinde kendine ait konulara bakıyor. Arife günü Oğlak burcunun yakın çevresindeki insanlara dikkat etmesi gerekiyor. Koç ve Yengeç burcunu enerji dolu bir gün, Kova burcunu yanılacağı bir gün bekliyor. İşte 30 Temmuz 2020 burç yorumları...

Kurban Bayramı'na günler kala günlük burç yorumları merak ediliyor. Herkes tatil planlarından önce 30 Temmuz 2020 burç yorumları içerisinde ekonomi, sağlık ve aile konularını araştırıyor. Peki, 30 Temmuz 2020 burç yorumları nasıl? Bayramdan önce burçları neler bekliyor? Koç ve Yengeç burcunu enerji dolu bir gün, Kova burcunu yanılacağı bir gün bekliyor. Astrolog Ceylin Çelebi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç ve tüm burçları yorumladı. Başak burcu için yapmak istediklerinin tam zamanı, Oğlak burcunun ise yakın çevresindeki insanlara dikkat etmesi gerekiyor. 30 Temmuz 2020 burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 30 Temmuz Perşembe günü Ay tüm gün Yay burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars üçgen açısının etkisiyle akşam üstüne doğru enerjin yükseliyor.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Etrafındaki insanların iletişim konusunda abartı durumları gün içinde seni rahatsız edecek boyutlara gelebilir. Akşam saatlerinde hayal kırıklıkları yaşayabilirsin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: 30 Temmuz günü Ay tüm gün karşıt burcunda ilerliyor olacak. İkili ilişkilerindeki iletişimine dikkat etmelisin. Konuşmaların abartılı boyutlara ulaşabilir.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Günlük rutin işlerine odaklanacağın perşembe günü boyunca arzu ettiğin enerjiyi kendinde buluyor olacaksın. Sportif aktiviteler adına da destekleyici bir gün. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

30 Temmuz 2020 burç yorumları! Arife günü maddi geri dönüşler alabilirsiniz