Günlük burç yorumları 30 Ocak 2021

30 Ocak 2021 burç yorumları burç severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Günlük burç yorumları aşk, sağlık ve para konularında ipucu veriyor. Önümüzdeki 21 günlük süreçte yanlış anlaşılmalara dikkat çeken Astrolog Ceylin Çelebi, 30 Ocak 2021 burç yorumlarını değerlendirdi. İşte 30 Ocak 2021 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

30 Ocak 2021 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumlarını sizler için hazırladık. Günlük burç yorumları kimler için ne ifade ediyor? Yengeç burcu ödemelerle ilgili problemler yaşayabilir, Akrep burçları teknolojik aletlerinde sorun yaşayabilir. 30 Ocak Cumartesi günü saat 11.02’de Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Bugün aynı zamanda Merkür retrosu başlıyor. Önümüzdeki 21 günlük süreçte iletişimde birtakım aksaklıklar meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Aynı zamanda bu süreçte teknolojik aletlerimizde bozulmalar meydana gelebilir. Ancak 22 Şubat’a kadar yeni bir teknolojik alet almamamız yerinde olacaktır. Bu süreçte bir anlaşma imzalamamız gerekirse dikkatli bir şekilde bunu ele almamız gerekecektir. Ancak olumlu anlamda yarım kalan işlerimizi tamamlamak adına bu süreci olumlu değerlendirebiliriz. İşte 30 Ocak 2021 burç yorumları...

30 OCAK KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

30 Ocak Cumartesi günü saat 11.02’de Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Bugün Merkür retrosu başlıyor. Sosyal çevrenle olan görüşmelerinde yanlış anlaşılmalar önümüzdeki 21 günlük süreçte meydana gelebilir.

30 OCAK BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Merkür retrosu cumartesi günü başlıyor olacak. Kariyerinle ilgili konularda retronun etkilerini yaşıyor olacaksın. Daha önce başvurmuş olduğun bir iş ile ilgili dönüş ve netleşme 22 Şubat’a kadar meydana gelebilir.

30 OCAK İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Merkür Retro hareketine bugün başlıyor olacak. Takip eden 21 gün boyunca iletişim ve görüşmelerinde aksaklıklar yaşayabilirsin.

30 OCAK YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Cumartesi günü Retroya dönecek olan Merkür’ün zorlayıcı etkilerini en çok ortak paylaşımların ile ilgili konularda ve ödemelerinle ilgili olarak yaşayabilirsin. Ödemelerini planlarken nereye ne gönderdiğini iki kez kontrol etmende yarar var.

30 OCAK ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Cumartesi günü Merkür karşıt burcun Kova’da geri hareketine başlıyor olacak. İkili ilişkilerindeki iletişimde yanlış anlaşılmalara dikkat etmen gereken 21 günlük bir süreç seni bekliyor olacak. Bu dönemde bir anlaşma imzalaman gerekirse dikkatli bir şekilde bunu ele alman gerekecektir.

30 OCAK BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Cumartesi günü Merkür retro hareketine başlıyor olacak. Mesleki alanlardaki çalışmalarda işlerini istediğin hızda ilerletemeyebilirsin bu süreçte. Günlük kullandığın teknolojik eşyalarında bozulmalar da meydana gelebilir.

30 OCAK TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

30 Ocak Cumartesi günü Merkür geri hareketine başlıyor olacak. Çocuklar, borsa ve benzeri risk aldığınız işleriniz varsa Merkür retrosunun etkin olacağı 21 günlük süreç boyunca daha fazla kontrollü gitmende yarar var.

30 OCAK AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Cumartesi günü itibarıyla evinde kullandığın teknolojik aletlerinde birtakım bozulmalara, aksaklıklara seni maruz bırakabilecek bir Merkür retrosu başlıyor. Bu süreçte yeni bir teknolojik alet almaman iyi olacaktır.

30 OCAK YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Merkür retro hareketine bugün başlıyor olacak. İletişim ile ilgili konularda 22 Şubat tarihine kadar zorlanabilirsin. Aynı zamanda eğitim alıyorsan bir şeyleri yeniden ele alıp değerlendirmek adına da olumlu kullanabilirsin.

30 OCAK OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

30 Ocak günü Merkür retrosu başlıyor olacak. Bilhassa parasal kazanımlarında önümüzdeki 21 günlük süreçte aksamalar söz konusu olabilir. Sözünü aldığın ödemelerinde gecikmeler yaşanabilir.

30 OCAK KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

30 Ocak günü Merkür senin burcunda geri hareketine başlıyor olacak. Bu süreçte kendinle ilgili her konuyu içsel olarak ele alabilirsin. Yarım kalan işlerini tamamlaman içinde bu süreci olumlu değerlendirebilirsin.

30 OCAK BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

30 Ocak günü Merkür retrosu arka plandaki işlerinde etkisini gösteriyor olacak. Merkür retrosu sürecinde geçmişten birçok konu rüyalar yoluyla zihinsel anlamda seni meşgul edebilir. Geçmişte bıraktığınız kişiler ve işlerin bu süreçte karşına çıkabilir.