3 ton renginizi açan yağ Asya'dan geliyor! Saklama koşulu buzdolabında olması

Cildi nemlendiren ve kırışıklıkları açan Hindistan cevizi yağı çok şifalı. Yüzünüze masaj uygularken tek başına bu yağı kullanabilirsiniz. Peki Asyalı kadınların güzellik sırrı olan Hindistan cevizi yağının faydaları neler?

Sokum sıkım Hindistan cevizi yağı cilde masaj şeklinde uygulanabilir. Bunun yanı sıra cilt lekelerine iyi gelmesi için Güneş kremini de eksik etmemeli. Peki doğru cilt bakımında neler var? İşte detaylar...

Hindistan cevizi yağını yüze uygulamak toksinlerin ve şişkinliklerin atılmasını sağlar.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI FAYDALARI

Hindistan cevizi kahvelerle veya sade olarak tüketilebilir. Cilde direkt uygulama durumunda cilt problemleriyle savaşabilir.

"Cildinize bakmak ve gençleştirmek için bir servet harcamanıza gerek yok. Buzdolabından biraz Hindistan cevizi yağı ve soğuk kaşık alın ve toksinleri boşaltmak, şişkinliği azaltmak ve daha parlak, daha sıkı ve daha genç görünen bir cilt ortaya çıkarmak için dolaşımı ve kan akışını artırmak için yüze masaj yapın." dediler.

Hindistan cevizi yağını ellerinizin arasında ısıtarak bu yağ ile yüz yogası yapabilirsiniz.

Güzellik uzmanları, çene hattı boyunca parmak uçlarınız ve eklemlerinizle sıkı bir baskı uygulamanızı öneriyor. Şişliği azaltmak için en alttan başlayıp yukarı doğru çalışmak en iyisidir.

Şişliği ve koyu halkaları azaltmak için parmak uçlarınızın ucuyla göz yuvasına hafifçe vurabilirsiniz. Bu egzersizler yapıldıktan sonra, Hindistan cevizi yağını nemli, ılık bir mikrofiber bezle tamamen temizleyin.

Ardından, güneş kremi uygulanmalıdır. Bu, her gün kullanılması gereken "temel cilt bakım ürünlerinden biridir." Uzmanlar, "Yaşlanmayı geciktiren en etkili ürün çünkü zaten sahip olduklarınızı koruyor" dedi. Her gün yüzünüze, boynunuza, kulaklarınıza ve ellerinize uygulayın.