3 maddede Hailey Bieber'ın yaz stili! Siz de yapabilirsiniz

Moda ve trend denilince akla ilk gelenlerden biri Hailey Bieber. Hailey sokak stiline şıklık katıyor. Peşinden kızları sürükleyen güçlü imajı ile beğeni topluyor. Peki Hailey Bieber'ın tarzının olmazsa olmaz parçaları neler? İşte yanıtı...

Hailey Bieber genç ve heyecanlı stiliyle göz dolduruyor. Peki Hailey Bieber'ın olmazsa olmaz kıyafetleri neler? İşte yanıtı...

HAİLEY BİEBER STİLİNİN 3 PARÇASI

Renkli takımlar ve oversize gömlek

Her ne kadar Hailey Bieber egzersiz rutininin ardından böyle bir görünüm tercih etse de, aynı parçaları günlük hayata uyarlamak da mümkün. Oversize gömlekler hali hazırda neredeyse hepimizin dolabında yer alırken, sportif duruşlu renkli takımlarla bir araya gelişi de yaz ruhunu destekliyor.

Basic tişört ve kargo pantolon

Crop top ya da basic tişörtler başarılı modelin stilinin demirbaşları arasında yer alıyor. Bunun ardından ise sezonun yükselen parçası düşük belli kargo pantolonlar geliyor. Bieber ikisini sık sık bir araya getirirken, siz de bu ikiliye şans verebilirsiniz.

Beyaz tonlar

Beyaz takımlar yaz günlerinde iyi bir kurtarıcıdır. Açık tonlar freş ve genç bir ruhu temsil eder. Yaz havasına ise serinletici unsurlarıyla uygundur.