3 kutu antibiyotiğe bedel sarımsak çayı tarifi! 3 malzemeli bu içecek anında terletiyor, kilolarca toksin atıyor

Enfeksiyon ve soğuk algınlığı vücudu halsizleştiren rahatsızlıklar. Doğal ve vitaminli çayların başında olan sarımsaklı çay antibiyotik etkisine sahip. Vücudun toparlanmasını sağlıyor. Peki nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Sarımsaklı çayı tok karnına tüketebilirsiniz. Mikropları öldüren ve enfeksiyona iyi gelen bu çay şifa deposu. Peki nasıl yapılır?

Bitkisel çayların sağlığa birçok faydası bulunur. Bu çaylar ter atımını sağlar. İyileşmeyi hızlandırır.

SARIMSAK ÇAYI TARİFİ

MALZEMELER:

Sarımsak

Zencefil

Limon suyu

HAZIRLANIŞI:

3 diş sarımsak, 3 parça zencefil ve 1 tatlı kaşığı limon suyu kullanılarak bu çayı kolayca hazırlayabilirsiniz.

Sarımsak çayı hazırlığı için öncelikli olarak zencefilleri robot ya da havan yardımıyla toz haline getirin. Yani iyice un ufak edin.

Toz haline getirilen zencefillerin üzerine 1,5 su bardağı su ilave ettikten sonra 2-3 dakika kaynatın.

3 diş sarımsağı da havanda ezin ve zencefilli kaynamış suya ekleyin. Daha sonra ocağın altını kapatın.

Sarımsak da eklendikten sonra pişirme kabının üstü temiz bir bez örtün ve 10 dakika dinlenmeye bırakın.

Dinlendirilen sarımsaklı zencefil karışımı ocaktan alın ve bardağın içine süzün.

Bardaktaki sarımsak çayını üzerine limon suyu eklenerek tüketin.