3 kaşıkla masaj yapmak sırma saçlı yapıyor! 15 dakika bekletin ve sonuç...

Saç dökülmesinden muzdarip olanlar uzun saçlara sahip olmak için faydalı saç yağlarını araştırıyor. Bunlardan biri de son yılların favorisi Hindistan cevizi yağı. Pürüzsüz, ipeksi ve uzun saçlara kavuşmak için Hindistan cevizi yağını kullanabilirsiniz. İşte saç masajı önerileri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Parlak, hacimli ve uzun saçların sırrı doğru yağlardan geçiyor. Özellikle Hindistan cevizi yağı saçları çok hızlı uzatıyor. Hindistan cevizi yağını düzenli kullanarak saçlarınızın görünümünü birkaç hafta içinde iyileştirebilirsiniz.

Saç bakımı için paranızı lüks salon bakımlarına harcamanıza gerek yok. Doğru yağı kullanarak saçlarınızı ipeksi, pürüzsüz ve parlak hale getirebilirsiniz.

HIZLI SAÇ UZATAN FORMÜL

Hindistan cevizi yağı saçınızın parlak ve parlak olmasını sağlayabilir. Bu her saç uzmanının en temel tavsiyesidir. Daha uzun, daha parlak ve pürüzsüz saçlar veren vitaminler ve yağ asitleri içerir. Araştırmalar, hindistancevizi yağının saç gövdesine daha derinlemesine nüfuz ederek saçın daha pürüzsüz ve yumuşak olmasını sağladığını gösteriyor.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI NASIL KULLANILIR?

Bir kaseye üç ila dört yemek kaşığı Hindistan Cevizi Yağı ekleyin ve ılık olana kadar birkaç saniye ısıtın.

Parmak uçlarınızı kullanarak bu ılık yağı saç derinize 15 dakika boyunca masaj yapın.

Şimdi saçlarınızı 20-25 dakika boyunca duş başlığıyla kapatın.

Hafif bir şampuanla yıkayın.