3 dakikada siğilleri kurutan doğal kür tarifi

Siğiller, cilt hastalıklarının başında geliyor. Siğil deri üzerinde oluşan et parçalarına benzeyen oluşumlardır. Peki siğil geçer mi? İşte siğillere iyi gelen doğal kür tarifi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Siğiller, el ve parmak üzerinde çıkan istenmeyen et parçalarıdır. Siğil tedavisini doğal yollardan yapmam mümkündür. Peki siğil geçer mi? İşte siğillere iyi gelen doğal kür tarifi...

SİĞİLLERİ KURUTAN DOĞAL KÜR TARİFİ

Bazı uçucu yağlar, siğilleri tedavi ederken çok yararlı olan çeşitli derecelerde antimikrobiyal, antibakteriyel ve antifungal özellikler içerir. Limon yağı uçucu yağ olarak tercih edilebilir. Uçucu yağların doğrudan cilde uygulanmaması, taşıyıcı bir başka yağ ile seyreltilmesi gerektiğini unutmayın. En yaygın olanları tatlı badem ve zeytinyağıdır.

28 gram taşıyıcı yağa birkaç damla uçucu yağ ekleyin.

Siğile uygulamadan önce bir alerji testi yapın: Karışımı cildin lezyonu olmayan bir bölgesine sürün. 24-48 saat içinde herhangi bir alerjik reaksiyon olmazsa, kullanımı güvenlidir.

Bir parça pamuğu yağa batırın ve fazla sıvıyı sıkın.

Siğilin üzerine dikkatlice sürün.

Siğil küçülene kadar günde iki kez tekrarlayın.

Limon yağı ışığa duyarlı olduğundan ve siğilin olduğu bölgede karanlık bir nokta gelişebileceğinden, bu tedaviyi yaparken bölgeyi güneş ışığına maruz bırakmayın.