3 Ağustos 2020 en güncel burç yorumları! Hangi burçlar dolunaya tutulacak?

Dolunaydan en çok hangi burcun etkileneceği merak ediliyor. Dolunay etkisi hangi burçları etkileyecek, kimler bu haftayı şanslı, kimler gergin geçirecek? İşte en güncel 3 Ağustos 2020 burç yorumları...

En güncel burç yorumlarında en çok merak edilen hangi burcun dolunaydan nasıl etkileneceği. Astroloji ilmine meraklı olanlar bu hafta dolunaydan en çok etkilenecek olan burçları merak ediyor ve araştırıyor. İşte dolunay etkisiyle en güncel 3 Ağustos 2020 burç yorumları...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

3 Ağustos tarihinde Kova burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Dolunay seni arkadaşlarınla ilgili olarak etkiliyor olacak. Onlarla ilgili ani ve beklenmedik durumlar seni önemli bir konuda tamamlanmaya götürebilir. Dolunay ile birlikte aldığın bir proje işini tamamlayabilirsin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

3 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Dolunay’ın etkilerini daha çok kariyer hayatında yaşayacaksın. Kariyerinle ilgili bir konuda önemli bir adımın sonuç bulabilir. Evlilik kararı ya da boşanma kararı alabilirsin. 27 Nisan ve 4 Mayıs arasında doğan bir Boğa burcuysan Dolunay’ın daha fazla etkisinde kalacaksındır.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

3 Ağustos tarihinde saat 18:58’de Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay hava elementi bir burç olduğun için senin adına destekleyici etkiler sunuyor olacak. Yüksek eğitim ile ilgili işlerin ve uzak akrabalarınızla ilgili konularda önemli bir tamamlanma yaşayabilirsin.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

3 Ağustos tarihindeki Kova burcundaki Dolunayın etkilerini ödemeler, krediler, ortaklaşa kazanımlar alanında yaşıyor olacaksın. Ödemelerin, kazanımların ile ilgili olarak sıkıntılar yaşıyorsan Dolunay’ın etkisi ile bir ödemeni tamamlaman mümkün olabilir.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

3 Ağustos Pazartesi günü saat 18:58’de Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay seni eşin, ortaklıkların, anlaşmaların ile ilgili konularda önemli tamamlanmalara götürebilir. Uzun süredir yürüttüğün bir ilişkini daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsin. İlişkisinde problem yaşayan biriysen bir kopuş yaşayabilirsin. 29 Temmuz ile 8 Ağustos arasında doğan Aslan burcuysan Dolunay’ın daha fazla etkisinde kalacak olabilirsin.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

3 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay mesleğin ve varsa yanında çalışanların ile ilgili konularda seni etkiliyor olacak. Sağlığınla ilgili konulara dikkat etmelisin. Ayak bileklerin ile ilgili konularda ağrıların olabilir. Evcil hayvanların varsa onların da sağlığı hassaslaşabilir.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Kova burcundaki Dolunayın etkilerini çocuklarınla ilgili konularda önemli tamamlanmalar ve beklenmedik konuların arka arkaya yaşanması şeklinde yaşıyor olacaksın. Aşk hayatı aktif bir Terazi isen güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Ortaklaşa paylaşımlarınla ilgili de beklenmedik bir sürpriz seni mutlu edebilir.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

3 Ağustos tarihinde saat 18:58’de Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor olacak. Ailevi konular, evinle ilgili konular Dolunay ile birlikte etkilenecek. Ebeveynlerin ile ilgili konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. 29 Ekim ile 8 Kasım arasında doğan Akrep burcuysan Dolunay’ın daha fazla etkisinde kalabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Kova burcunun 18 derecesinde meydana gelen Dolunay’ın etkileri ile birlikte yakın çevre akrabaların, kardeşlerin veya eğitimlerin ile ilgili konularda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsin. Bununla birlikte iş hayatın ile ilgili ani ve beklenmedik durumlar iletişim veya seyahatlerinle ilgili konularda önemli konuların yoluna girmesine sebep olabilir.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

3 Ağustos tarihinde Kova burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Dolunayın etkisini parasal kazanımların alanında yaşıyor olacaksın. Uzun süredir beklediğin bir parayı alabilirsin. Çocuklarınla ilgili sürpriz gelişmeler seni harcama yapmak durumunda bırakabilir.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Pazartesi günü saat 18:58’de senin burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Elbette en çok seni etkiliyor olacak. Bireysel konular, fiziksel görüntün ve sağlığınla ilgili konular etki altında olacak. Ailevi meselelerdeki beklenmedik gelişmeler senin için önemli etkiler yapıyor olacak. Sağlığınla ilgili önemli kararlar alabilirsin. 27 Ocak ile 5 Şubat arasında doğan bir Kova burcuysan Dolunay’ın daha fazla etkisinde kalabilirsin.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Kova burcundaki Dolunay’ın etkisini daha çok bilinçaltı ve rüyalarınla ilgili yaşıyor olacaksın. Yakın çevrende meydana gelecek olan ani gelişmeler seni kapalı kaldığın alanlarla veya hastaneler ile ilgili yerlerde önemli konularını daha görünür hale getirebilir. Evinde ya da kapalı bir alanda teknolojik bir çalışmayı daha görünür hale getirebilirsin.