3 adımda Selena Gomez makyajı yapmanın kuralı

Selena Gomez'in makyaj görünümü örnek alınan ünlüler arasında yer alıyor. Peki, Selena Gomez nasıl makyaj yapıyor? 3 adımda Selena Gomez gibi makyaj yapmanın püf noktalarını bir araya getirdik.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

3 adımda Selena Gomez gibi makyaj yapabilirsiniz. İyi bir makyaj için aslında önemli olan yüze göre makyaj malzemeleri seçmek. Maskara, fondöten, rimel, allık ve ruj birçok ortamda kurtarıcınız olabilir. Bu anlamda makyajı en çok beğenilen ünlüler arasında Selena Gomez yer alıyor. Peki, Selena'nın makyajı neden bu kadar beğeniliyor? Selena Gomez en çok hangi renkleri kullanıyor?

Makyaj yaparken gözlerinize uygun bir maskara seçin ve eyeliner kullanımını mutlaka göz yapınıza göre düzenleyin. Badem gözlüyseniz her çeşit eyeliner deneyebilirsiniz.

1. Selena Gomez burada hafif dışa doğru çekik göstermek için kuyruklu eyeliner tercih etmiş. Gözlerini ortaya çıkarmak için gözlerinin orta kısmından eyelinerı kalınlaştırmaya başlamış.

2. Eğer Selena gibi iri ve yuvarlak gözleriniz varsa eyeliner şeklini vurgulayabilirsiniz ve kalın çekebilirsiniz.

3. Selena Gomez makyajında mat ve porselen görünümünü sık tercih edenlerden. Eğer cildiniz kuru veya kuruya dönükse fondöten ve kapatıcı altına yoğun nemlendirici ya da nemlendirici makyaj bazı uygulayabilirsiniz. Eğer cildiniz yağlıysa ya da elinizde parlak bitişli bir fondöten varsa, daha mat ve kalıcı bir sonuç için transparan pudra tercih edebilirsiniz.