3 adımda San Sebastian cheesecake tarifi ve malzemeleri! Tarif defterine mutlaka yazın

San Sebastian cheesecake İspanya mutfağından ülkemize giren meşhur tatlılardan biri. 3 adımda San Sebastian cheesecake tarifi hazırladık. Krem peynir, yumurta, labne ve krema ile yapabileceğiniz San Sebastian cheesecake sanıldığı kadar zor değil. İşte kıvamı birebir tutan adım adım San Sebastian cheesecake tarifi...

San Sebastian cheesecake tarifi merak ediliyor. Peynirli tatlı denilince akla ilk gelen lezzetlerden biri olan San Sebastian cheesecake tarifi yapımı oldukça kolay. Tek yapmanız gereken kullanacağınız malzemeleri hazırlamak ve pişirirken dikkat etmek. Tarif defteriniz için 3 adımda San Sebastian cheesecake tarifi sizlerle...

SAN SEBASTİAN CHEESECAKE TARİFİ MALZEMELER

200 Gram Labne Peyniri

200 Gram Taze Krem Peynir

3/4 (Üç Çeyrek) Su Bardağı Toz Şeker

3 Adet Oda Sıcaklığında Büyük Boy Yumurta

1 Su Bardağı Oda Sıcaklığında Krema

2 Çorba Kaşığı Un

SAN SEBASTİAN CHEESECAKE YAPILIŞI

San Sebastian cheesecake tarifi denildiğinde akla zor gibi görünen bir tatlı gelse de durum aslında öyle değil. San Sebastian cheesecake tarif defterinizin en sevilen tatlısı olabilir. İşte 3 adım...

1. Öncelikle labne peynirini mikserin haznesine alın. Krem peyniri ve toz şekeri ekleyin ve pürüzsüz olana kadar çırpın.

2. Yumurtaları teker teker her biri karıştıktan sonra ekleyin. Kremayı ekleyin ve sadece karışana kadar karıştırın. Unu ekleyin ve sadece karışana kadar karıştırın.

3. 20 cm'lik kelepçeli kalıba pişirme kâğıdı serin ve içine harcı boşaltın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında iyice kızarıp ve ortası hafif sallanana kadar pişirin. San Sebastian cheesecake tarifinde en önemli püf nokta pişirilmesidir.