San Sebastian cheesecake tarifi merak ediliyor. Peynirli tatlı denilince akla ilk gelen lezzetlerden biri olan San Sebastian cheesecake tarifi yapımı oldukça kolay. Tek yapmanız gereken kullanacağınız malzemeleri hazırlamak ve pişirirken dikkat etmek. Tarif defteriniz için 3 adımda San Sebastian cheesecake tarifi sizlerle...
SAN SEBASTİAN CHEESECAKE TARİFİ MALZEMELER
200 Gram Labne Peyniri
200 Gram Taze Krem Peynir
3/4 (Üç Çeyrek) Su Bardağı Toz Şeker
3 Adet Oda Sıcaklığında Büyük Boy Yumurta
1 Su Bardağı Oda Sıcaklığında Krema
2 Çorba Kaşığı Un
SAN SEBASTİAN CHEESECAKE YAPILIŞI
San Sebastian cheesecake tarifi denildiğinde akla zor gibi görünen bir tatlı gelse de durum aslında öyle değil. San Sebastian cheesecake tarif defterinizin en sevilen tatlısı olabilir. İşte 3 adım...
1. Öncelikle labne peynirini mikserin haznesine alın. Krem peyniri ve toz şekeri ekleyin ve pürüzsüz olana kadar çırpın.
2. Yumurtaları teker teker her biri karıştıktan sonra ekleyin. Kremayı ekleyin ve sadece karışana kadar karıştırın. Unu ekleyin ve sadece karışana kadar karıştırın.
3. 20 cm'lik kelepçeli kalıba pişirme kâğıdı serin ve içine harcı boşaltın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında iyice kızarıp ve ortası hafif sallanana kadar pişirin. San Sebastian cheesecake tarifinde en önemli püf nokta pişirilmesidir.