3 adımda 22 kilo vermenin yöntemi! İşte Ata Demirer'in sır diyeti...

Ata Demirer, zayıflama sürecinden sonra birçok kişinin dikkatini çekti. Nitekim ünlü komedyen, uyguladığı diyetle 22 kilo verdi. Kilo vermek isteyen pek çok insanın ilgisini çekebilen Ata Demirer, diyet sırrını da paylaştı. İşte detaylar...

Diyet ile tığ gibi olan Ata Demirer, 5 ayda toplam 22 kilo vermeyi başardı. Ünlü komedyenin fit bir görünüme kavuşması pek çok kişinin de dikkatini çekti. Özellikle kilo vermek isteyenler tarafından Ata Demirer'in diyet sırrı da merak konusu oldu. Ünlü komedyenin diyet sırrını paylaşması, zayıflamak isteyenlere adeta yeni bir umut ışığı oldu.

ATA DEMİRER'DEN 3 ADIMDA 22 KİLO VERMENİN SIRRI

Ata Demirer, uyguladığı diyet ile 5 ay içerisinde 22 kilo vermeyi başardı. Adeta bambaşka biri haline dönüşen ünlü komedyenin yeni hali, birçok kişi tarafından da oldukça beğenildi. Bunun yanı sıra kilo verme sürecini de aktaran Ata Demirer, diyet formülünü 3 şekilde paylaştı.

Sabahları 45 dakika yapılan yürüyüş.

Karbonhidratsız beslenme şekli.

Et, balık ve tavuk tüketerek direkt protein almak.

MİDE AMELİYATI OLMADAN DİYET İLE ZAYIFLAMA

Ata Demirer yaptığı açıklamalarda, mide ameliyatına yanaşmadığını belirtti. Ayrıca mide ameliyatı olmadan da kilo verme sürecinin gerçekleşebileceğini aktardı. Nitekim uyguladığı diyet sayesinde 22 kilo vermeyi başaran Ata Demirer, kilo vermek isteyenlere de adeta örnek teşkil etti.

Ata Demirer'in uyguladığı diyet ile 22 kilo vermesi, mide ameliyatı olmadan da zayıflanabileceğini göstermiş oldu.