Günlük burç yorumları 29 Mart 2021! Kimler haftaya yoğun başlayacak?

29 Mart 2021 burç yorumları haftanın ilk gününde araştırılıyor. 29 Mart Pazartesi günü Boğa burcu yurt dışı konularıyla ilgilenebilir, Yengeç burcunu ise birtakım yenilikler bekliyor. Aşk, sağlık, ilişkiler ve para konularında 29 Mart günlük burç yorumları sizlerle...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

29 Mart 2021 günlük burç yorumları hayata dair fikir veriyor ve kararları etkiliyor. Ay tüm gün Terazi burcunda ilerliyor olacak. Terazi dolunayından sonra Ay'ın Satürn, Mars ve Jüpiter ile pozitif açıları var. Önemli görüşmelerimizi bugüne denk getirebiliriz. İşte 29 Mart 2021 burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

29 Mart Pazartesi Ay tüm Terazi burcunda ilerliyor olacak. İkili ilişkilerinde önemli bir gün seni bekliyor. Partnerinle aranızda güzel bir konuşma yapabilirsin.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Terazi burcunda ilerleyen Ay çalışma ortamınla ilgili konularda yurt dışı ayaklı bazı konuların öne çıkacağını gösteriyor. Sağlığına dikkat etmelisin.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Pazartesi günü çocuklarınla ilgili konularda önemli görüşmelerin olabilir. Ödemelerinle ilgili birtakım konular çocuklarınla ilgili alanda değişiklikler yapmana sebep olabilir.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Evinle ilgili konularda önemli yenilikler yapmana sebep olacak birtakım güzel gelişmeler meydana gelebilir.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Bugünlerde meydana gelecek birtakım durumlar sürpriz bir kısa seyahate çıkmana sebep olabilir. İş ortamındaki zorlayıcı koşullarda senin bu seyahatlerini hızlandırabilir.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Yeteneklerini ortaya çıkartmanı sağlayacak birtakım durumlar bugünlerde ortaya çıkabilir. Aynı zamanda parasal kazanımlarındaki yenilikler aşk hayatını da etkileyebilir.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Genel sağlığınla alakalı konulara bugünlerde fazla odaklanabilirsin. Yeni bir diyet programı uygulamaya başlayabilirsin.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Eğitimlerinle ilgili konularda zorlanmalarının bir neticesinde bugünlerde yeni bir şeyler yapmaya başlayabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Parasal konulardaki zorlanmaların seni sosyal çevrenle ilgili birtakım düzenlemelere itebilir. Hayatına girecek yeni arkadaşlar moralini yükseltiyor.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Terazi burcunda ilerleyen Ay'ın olumlu açıları kariyerinle ilgili konuları etkiliyor olacak. Bireysel konularınla ilgili zorlanmaların seni kariyerinde birtakım değişiklikler yapmana itebilir.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Hukuksal süreçlerinde yeni birtakım düzenlemeler bugünlerde senin açından avantaj oluşturan durumlar meydana getirebilir.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

Miras ya da nafaka benzeri konularında yeni birtakım gelişmeler bugünlerde söz konusu olabilir. Kariyer kazancında zorlanmalar söz konusu olacağı için bu yenilikler sana iyi gelecektir.