28 Şubat 2021 burç yorumları! Kafası karışık olanlar dikkat

28 Şubat 2021 burç yorumları herkes için farklı anlamlara geliyor. Günlük burç yorumları ilgiyle takip ediliyor. Kafa karışıklığı yaşayan koç burcu adımlarına dikkat etmeli, aslan burcu ise kafasına koyduğu planlar için harekete geçebilir. İşte 28 Şubat 2021 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

28 Şubat 2021 burç yorumları araştırılıyor. Kafa karışıklığı yaşayan koç burcu adımlarına dikkat etmeli, aslan burcu ise kafasına koyduğu planlar için harekete geçebilir. Günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı.

28 Şubat Pazar günü Ay Saat 22.17'de Ay Başak burcundan ayrılıp Terazi burcuna geçecek. Gökyüzünde yoğun enerjiler hâkim. Bugün kafanı karıştıracak konular gündeme gelebilir. Adım attığımız konularda dikkatli olmamız gereken bir gün. Kafamıza koyduğumuz bir şeyi elde etmek üzere harekete geçebiliriz zira gökyüzünde Ay ile Mars arasında kolaylaştırıcı bir açı var. Bununla birlikte saat 18.58 ile 22.17 arasında yeni bir iş başlatmamalıyız. Ay bu saatler arasında boşlukta seyredecek. İşte 28 Şubat 2021 burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

28 Şubat Pazar günü gökyüzünde yoğun enerjiler hâkim. Kafa karışıklıkları yaşayabilirsin dolayısıyla önemli işlerinle ilgili dikkatli adımlar atmalısın.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Çocuklarına karşı aşırı eleştirel tutumun onları bunaltabilir. Bu konuda kendine engel olman iyi olacaktır. Aynı zamanda bugün kafanı karıştıracak konular da gündeme gelebilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Pazar günü evde kalıp düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Saat 22.17'de Ay Başak burcundan ayrılıp Terazi burcuna geçecek.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Gün içinde kardeşlerine karşı fazla eleştirel davranabilirsin. Aynı zamanda bugün kafanı karıştıracak konular gündeme gelebilir. Adım attığın konularda dikkatli olman gereken bir gün.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Pazar günü şartlarını zorlayıp kafana koyduğun bir şeyi elde etmek üzere harekete geçebilirsin. Zira gökyüzünde Ay ile Mars arasında kolaylaştırıcı bir açı var.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Bugün akşam saat 22.17'de Ay senin burcundan ayrılıp Terazi burcuna geçecek. Parasal meselelerin önem kazanacağı iki günlük bir süreç başlıyor.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Bugün bilhassa sabah saatlerinde temizlik ve hijyen konularına çok fazla önem gösterebilirsin. Saat 18.58 ile 22.17 arasında yeni bir iş başlatmamalısın.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Arkadaşlarına karşı fazla eleştirel davranmamaya özen göstermelisin. Gün içinde şartlarını zorlayarak istediğin şeyleri elde etmek için iyi bir fırsat yakalayabilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

28 Şubat Pazar günü gökyüzüne yoğun enerjiler hâkim. Kafa karışıklıkları yaşayabilirsin dolayısıyla önemli işlerinle alakalı olarak temkinli olmalısın.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Pazar günü hukuksal konular var gündeminde. Gün boyunca şartlarını zorlayarak istediğin şeyleri elde etmek için iyi fırsatlar elde edebilirsin.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ortak gelirlerin ile ilgili konularda endişeli olabilirsin. Bugün akşam saatlerine doğru eşinin ailesi ile ilgili konular gündemini meşgul edecek gözüküyor.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Bugün kafanı karıştıracak konular gündeme gelebilir. Adım attığın konularda dikkatli olman gereken bir gündesin.