Günlük burç yorumları 28 Mayıs 2021

28 Mayıs 2021 burç yorumları aşk, sağlık, para ve kariyer konularında bilgi veriyor. 28 Mayıs Cuma günü Aslan burcu sürpriz bir haberle mutlu olabilir, Başak burcunu ise mesleki değişiklik bekliyor. Günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. Planlarınız hakkında kararsız olanlar için işte hayata bakış açısı kazandıran 28 Mayıs Cuma burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

28 Mayıs 2021 burç yorumları hayata dair bakış açısı kazandırıyor. Günlük burç yorumları aşktan sağlığa kariyerden ailevi ilişkilere kadar birçok detay veriyor. Ay cuma günü Yay burcundan ayrılıp saat 05.23'de Oğlak burcuna geçecek. Genel anlamda sorumluluklarımızla ilgili konuların ön planda çıktığı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde aklındakiler gerçekleştirmek adına gökyüzü bizleri destekliyor olacak. İşte 28 Mayıs 2021 burç yorumları...

28 MAYIS KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay cuma günü Yay burcundan ayrılıp saat 05.23'de Oğlak burcuna geçecek. Sabah saatlerinde aklındakilerini yapman adına destekleyici açılar var.

28 MAYIS BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Sabah saatlerinde uzak akrabalarınla ilgili gelişmeler önem kazanıyor olacak. Bugün hayatındaki bir bayan figürden olumlu bir destek görüyor olacaksın.

28 MAYIS İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Günün ilk saatlerinde partnerinle aranızdaki sorunlu bir konuyu çözmek adına uygun bir enerji var. Bugünlerde kendini ifade etmekte zorlanabilirsin.

28 MAYIS YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Çalışma koşullarında birtakım değişken durumlar meydana gelebilir. Sabah saatlerinde fikirlerini gerçekleştirmen adına enerjiler hayli destekleyici.

28 MAYIS ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bugünlerde riskli konular ilgini çekebilir. Alacağın sürpriz haberler seni mutlu ediyor.

28 MAYIS BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Bugünlerde yer değişiklikleri söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde mesleğinle ilgili yenilikler gündemini meşgul ediyor olacak.

28 MAYIS TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Bu sabah uyanmakta güçlük çekebilirsin. Yakın yerlere seyahatlerinle ilgili değişken durumlar söz konusu olabilir.

28 MAYIS AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Parasal kazanımlarınla ilgili değişken durumlar meydana gelebilir. Sabah saatlerinde hayatındaki bir bayan figüründen önemli bir destek bulacaksın.

28 MAYIS YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Fikirsel anlamda istediklerini gerçekleştirmen adına gökyüzü seni destekliyor.

28 MAYIS OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu sabah rüyaların seni hayli etkisi altına akabilir. Ay bugün saat 05.23 sonrasında senin burcuna geçecek. Bireysel konuların öne çıkıyor.

28 MAYIS KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Cuma günü bilhassa sabah saatlerinde hayır işleri yapmak sana kendini iyi hissettirebilir. Hastanelerle ilgili konularda aktif olarak koşturmacaların olabilir.

28 MAYIS BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Sorumluluklarını arttıracak yeni girişimler içerisine girebilirsin. Sabah saatlerinde iş bitirici tarafın hayli aktif olacak.