28 Haziran-4 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları yayında! Bu hafta bazen şanslı bazen de gergin olabilirsiniz

28 Haziran-4 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları haftayı değerlendirmek için tüm analizleri sunuyor. Bu hafta kendinizi bazen patlamaya hazır bomba gibi bazen de şanslı gibi hissedebilirsiniz. 28 Haziran-4 Temmuz haftasında Koçlar yoğun sürece girecek, Akreplerin gündeminde ise kariyer olabilir. Balıklar için çekişmeli bir hafta olabilir. İşte 28 Haziran-4 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

28 Haziran-4 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları planlarınıza yön verebilir. Mars Satürn karşıt açısı kontrolsüz şekilde patlamaya hazır bir ruh halinde olabileceğimizi gösteriyor. Peki, bu durum kimler için riskli günlerin habercisi? Haftalık burç yorumları her konuda geleceğe dair fikir edinmeyi sağlıyor. 28 Haziran-4 Temmuz haftasında Koçlar yoğun sürece girecek, Akreplerin gündeminde ise kariyer olabilir. İşte 28 Haziran-4 Temmuz haftalık burç yorumları...

28 HAZİRAN-4 TEMMUZ HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

28 Haziran 4 Temmuz haftasına Ay Kova burcunda başlıyoruz. Pazartesi günü Ay akşam saat 20.51'de Balık burcuna geçiyor. 1 Temmuz Perşembe günü Ay Koç burcunda ilerlerken Mars Satürn karşıt açısı kontrolsüz şekilde patlamaya hazır bir ruh halinde olabileceğimizi gösteriyor. Cuma günü Ay'ın Son dördün fazında ilerlemesiyle birlikte aklımıza takılan birtakım konuları yeniden değerlendirmemiz açısından iyi olabilir. Pazar günü Mars Uranüs karesi fazla inatçı ve gergin bir yapıda olmamızı tetikleyebilir. Haftalık burç yorumları sizlerle...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koçlar, 28 Haziran 4 Temmuz haftasına Ay Kova burcunda başlıyoruz ve hafta başında sosyal medya üzerinde daha fazla etkileşim içinde olabileceğiniz yeni gruplar içerisine giriyor olacaksınız. Çarşamba günü Balık burcuna geçen Ay ile birlikte arka plandaki işlerinizi toparlamak açısından yoğun iki günlük bir süreç sizleri bekliyor olacak. Perşembe günü Mars Satürn karşıtlığı aşkınız ve arkadaşlarınız arasında kalabileceğinizi ve kontrolsüz şekilde patlayabileceğiniz birtakım tartışmaların içerisinde kendinizi bulabileceğinizi gösteriyor. Cumartesi günü Ay'ın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte kazanımlarınıza odaklanabileceğiniz uygun enerjiler var. Pazar günü isyankâr bir tavırda çevrenizle tartışmalar içerisine girebilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğalar, 28 Haziran 4 Temmuz haftasına girişte Kova burcunda haftaya başlıyoruz. Haftanın başında kariyer konularına daha fazla eğilebilirsiniz. Pazartesi günü Balık burcuna geçen Ay ile birlikte arkadaşlarınız ile sosyal medya üzerinden yoğun görüşmeleriniz olabilir. Mars Satürn karşıtlığının kesinleşeceği perşembe günü ve civarında eviniz ve kariyeriniz arasında kalabilir, kontrolsüz birtakım enerjilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü Ay'ın Son dördün fazında ilerlemesiyle birlikte aklınıza takılan birtakım konuları yeniden değerlendirmeniz açısından iyi olabilir. Hafta sonu Ay'ın sizin burcunuzda ilerlemesiyle birlikte kendinizle ilgili ertelediğiniz işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Pazar günü enerjileri kolay değil. Gereksiz tartışmalardan uzak durmanız yerinde olacaktır. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 28 Haziran haftasına başlangıçta Ay Kova burcunda Hafta başında önemli iş görüşmelerinizi düzenlemek adına uygun enerjiler var. Hafta ortasında sizlerin yurtdışı ve yabancılarla olan işlerinizde yeni birtakım gelişmeler önemli hale geliyor olacak. Perşembe günü adımlarınıza dikkat etmelisiniz. İletişimle ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Mars Satürn karşılığı ile birlikte evliyseniz kendi yakın akrabalarınızla eşinizin akrabaları arasında kalabilirsiniz. Hafta sonu bilhassa kariyeriniz ile ilgili konulara kafa yorabilir, birtakım başvurularda bulunmak adına önemli girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için cumartesi gününü değerlendirebilirsiniz. Pazar gününe dikkat. Zorlayıcı açıların olduğu bugün fazla gergin bir tavırda olabilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 28 Haziran haftasıyla birlikte yoğunluklarınızın artıyor olacağı bir zamana giriyor olacaksınız. Hafta başında ilişkiler anlamında güzel bir enerji sizler için söz konusu olacak gözüküyor. Haftanın ilk günlerinde ortak kazançlarınıza daha fazla odaklanıyor olabilirsiniz. Bugünlerde mevcut işlerinizi daha fazla büyütmek için kredi çekmek ya da borç almak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında ilişkiler ve uzak akrabalarınız ile ilgili konular sizin için dikkat çekiyor olacak. Perşembe günü Mars Satürn zorlayıcı açısı ortak kazanımlarınız ve kendi kazanımlarınızı ilgilendiren alanlarda çekişmeli ve inatçı enerjileri meydana getirebilir. Hafta sonu kariyer adına atılımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Pazar günü gün boyunca gerginlikleriniz olabilir. Bugüne önemli işlerinizi almamaya dikkat etmelisiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 28 Haziran haftasına girişte ikili ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Bir sözleşme imzalamanızı gerektirecek ani gelişen durumlar hafta başında meydana gelebilir. Perşembe günü burcunuzdaki Mars ile Kova burcundaki Satürn arasında zorlayıcı bir açı meydana gelecek. İkili ilişkilerinizde gerginlikler, inatçı tutumlar ve kontrolsüz durumlar meydana gelebilir. Bu enerjiye dikkat etmenizde yarar var. Cuma günü son dördün fazında ilerleyen Ay aklınıza takılan konuları yeniden değerlendirmeniz açısından olumlu seyredecek gözüküyor. Cumartesi günü Ay burç değiştiriyor olacak ve sizlerin toplum önündeki statünüzü ilgilendiren konularınıza daha fazla odaklı olmanızı sağlayacak olabilir. Pazar günü temkinli olmanız gereken bir gün. Mars ile Uranüs arasındaki kare açının getirebileceği olumsuzluklara dikkat ederek işlerinizi düzenlemeniz yerinde olacaktır. Kural tanımaz ve asi bir enerjide olabilirsiniz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 28 Haziran 4 Temmuz haftasına girerken mesleki konularınıza odaklanarak giriyorsunuz. Pazartesi günü Ay Kova ayrılıp karşıt burcunuz olan Balık burcuna geçecek. İkili ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Hafta ortasında mesleğinizle ilgili konularda yeni birtakım işleri önünüze getirebilecek, önemli projelere imza atmanızı sağlayacak birtakım gelişmeler meydana gelebilir. Perşembe günü meydana gelecek Mars Satürn karşıtlığı ile birlikte geri planda tuttuğunuz konularınızla işiniz arasında çekişmeli durumların meydana gelebilir. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerinizle ilgili konulara daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Bilhassa cuma günü partnerinizle güzel vakitler geçirmek adına gökyüzü sizleri destekliyor olacak. Pazar gününe dikkat zira bugün çevrenizle fazla tartışma içerisinde olabilirsiniz. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, pazartesi günü Ay sizin gibi bir hava burcu olan Kova burcunda ilerliyor olacak. Çocuklarınızla ilgili konular pazartesi günü öne çıkabilir ancak otoritenizi ortaya koyarken zorlanabilirsiniz. Hafta ortasında işinizle ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Perşembe günü Mars Satürn karşıtlığı ile birlikte sosyal çevreniz ve birlikte olduğunuz kişi arasında kalabileceğinizi ve kontrolsüz şekilde gerginleşebileceğiniz birtakım tartışmaların vuku bulabileceğini gösteriyor. Cumartesi günü Ay'ın Boğa burcuna geçmesiyle ortak kazanımlarınıza odaklanabilirsiniz. Pazar günü gerginlikler ve ani sinirlenmeler yaşayabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 28 Haziran 4 Temmuz haftasına girişte Kova burcunda haftaya başlıyoruz. Haftanın başında evinizle ilgili konulara daha fazla eğilebilirsiniz. Pazartesi günü Balık burcuna geçen Ay ile birlikte aşk hayatınızda yoğun görüşmeleriniz olabilir. Mars Satürn karşıtlığının kesinleşeceği perşembe günü ve civarında kariyer ve ev konularınız arasında kalabilir, kontrolsüz birtakım durumlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü Ay'ın Son dördün fazında ilerlemesiyle birlikte aklınıza takılan birtakım konuları yeniden değerlendirmeniz açısından iyi olabilir. Hafta sonu Ay'ın Boğa burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde çözemediğiniz konularınızı halletmek isteyebilirsiniz. Pazar günü enerjileri kolay değil. Gereksiz tartışmalardan uzak durmanız yerinde olacaktır. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 28 Haziran haftasına Ay Kova burcunda giriyor olacağız. Kardeşlerinizle ilgili konularınıza hafta başında odaklanabilirsiniz. Perşembe günü adımlarınıza dikkat etmelisiniz. İletişimle ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Mars Satürn karşılığı ile birlikte iletişim anlamında zorlanabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru bilhassa evinizle ile ilgili konulara kafa yorabilirsiniz. Pazar gününe dikkat. Zorlayıcı açıların olduğu bugün fazla gergin bir tavırda olabilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 28 Haziran haftasına girişte parasal kazanımlarınıza oldukça fazla odaklanabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde kazançlarınıza daha fazla odaklanıyor olabilirsiniz. Bugünlerde kazancınızı daha fazla büyütmek için yeni işlere imza atmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında ilişkiler ve yakın çevreniz ile ilgili konular sizin için dikkat çekiyor olacak. Perşembe günü Mars Satürn zorlayıcı açısı kendi kazanımlarınız ve ortak kazanımlarınızı ilgilendiren alanlarda çekişmeli ve inatçı enerjileri meydana getirebilir. Hafta sonu çocuklarınızla ilgili konularınıza odaklanabilirsiniz. Pazar günü gün boyunca gerginlikleriniz olabilir. Bugüne önemli işlerinizi almamaya dikkat etmelisiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 28 Haziran haftasına Ay sizin burcunuzda ilerliyorken başlıyor olacağız. Hafta başında otorite figürleriniz ile aranızda önemli konuşmalar meydana gelebilir. Perşembe günü burcunuzdaki Satürn ile Aslan burcundaki Mars arasında zorlayıcı bir açı meydana gelecek. İkili ilişkilerinizde gerginlikler, inatçı tutumlar ve kontrolsüz durumlar meydana gelebilir. Buna dikkat etmenizde yarar var. Cuma günü son dördün fazında ilerleyen Ay aklınıza takılan konuları yeniden değerlendirmeniz açısından olumlu seyredecek gözüküyor. Cumartesi günü Ay burç değiştiriyor olacak ve sizlerin evinizi ilgilendiren konularınıza daha fazla odaklı olmanızı sağlayacak olabilir. Pazar günü temkinli olmanız gereken bir gün. Mars ile Uranüs arasındaki kare açının getirebileceği olumsuzluklar zorlayıcı olabilir. Fazla isyankâr bir enerjide olabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, haftaya Ay Kova burcunda başlıyoruz. Hafta başında rüyalarınız öne çıkabilir. Pazartesi günü Ay Kova ayrılıp sizin burcunuza geçecek. Bireysel konularınıza odaklanabilirsiniz. Perşembe günü meydana gelecek Mars Satürn karşıtlığı ile birlikte işiniz ve geri planda tuttuğunuz konularınız arasında çekişmeli durumlar meydana gelebilir. Hafta sonuna doğru parasal meselelerinizle ilgili konulara daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Pazar gününe dikkat zira bugün çevrenizle fazla tartışma içerisinde olabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

YENİ BİR İŞ BAŞLATMAMAMIZ GEREKEN ZAMANLAR

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

28 Haziran - 4 Temmuz 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

27 Haziran 2021 22.07 28 Haziran 2021 20.51

01 Temmuz 2021 09.14 01 Temmuz 2021 12.07

03 Temmuz 2021 14.10 03 Temmuz 2021 20.59