Sinirsel gerginliklere dikkat! 26 Temmuz 2021 Pazartesi günlük burç yorumları yayında!

26 Temmuz 2021 Pazartesi günlük burç yorumları yayınlandı. Günlük burç yorumu takipçileri detaylı bilgileri öğrenmek için aramalar yapıyor. 26 Temmuz 2021 Pazartesi Ay saat 06:30'da Balık burcuna geçiş yapacak. Ay Mars karşıtlığının etkisinde sinirsel gerginliklere dikkat etmekte yarar var. İşte 26 Temmuz 2021 Pazartesi günlük burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

26 Temmuz 2021 Pazartesi günlük burç yorumları yakından takip ediliyor. Bugün burçları neler beklediği merak edilen konu başlıklarından oluyor. Ay Jüpiter kavuşumu etkisiyle iştah artışı yaşanabilir. Uzman Astrolog Ceylin Çelebi'nin hazırladığı 26 Temmuz 2021 Pazartesi günlük burç yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

26 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

26 Temmuz Pazartesi günü Ay saat 06:30'da Balık burcuna geçiş yapacak. Ay Mars karşıtlığının etkisinde sinirsel gerginliklere dikkat etmekte yarar var. Ay Jüpiter kavuşumu etkisiyle iştahımız çok açık olabilir. İlişkiler anlamında ise zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir. Partnerlerle önemli konuları konuşmak adına uygun enerjiler yok.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

26 Temmuz Pazartesi günü Ay saat 06:30'da Balık burcuna geçiş yapacak. Sabah erken saatlerde ebeveynlerin arasında yaşanacak tartışmalar moral bozucu olabilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Ay bugün Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçiş yapacak. Gün boyunca sevdiğine açılman için enerjiler destekleyici gözüküyor.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay'ın burç değiştireceği Pazartesi günü boyunca dengesiz enerjiler seni sarabilir. Venüs ile Ay'ın uyumsuz açıları ilişkiler adına zorlayıcı çalışıyor.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Pazartesi günü sabah erken saatlerden itibaren yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular önemli hale geliyor olacak. Söylemlerinde iddialı bir tavır içerisinde olabilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

İkili ilişkilerinde uyumsuz enerjiler var. Akşam saatlerinde beklenmedik gelişmeler planlarını değiştirmene sebep olabilir.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sabah saatlerinde Ay karşıt burcun olan Balık burcuna geçiş yapıyor. Ortaklı iş yapan biriysen bu konularda bazı fedakarlıklar yapman gerekebilir.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Gündüz saatlerinde aşk ilişkilerinde güzel enerjilerin olduğu ve seni mutlu edecek gelişmelerin yaşanacağı bir gün seni bekliyor. Hassas enerjiler gün boyunca hâkim olacaktır.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Aşk hayatınla ilgili konuları yönelebileceğin bugün flörtün ile aranda bir tartışma yaşanabilir. İletişimlerinde dikkatli olmalısın.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Yaşadığın alanla ilgili güzel gelişmeler gece saatlerinde söz konusu olabilir. Ay burç değiştireceğinden ötürü dengesiz enerjiler seni sarabilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Seyahat konularının daha fazla kendini göstereceği bugünlerde fazla değişken durumlar yorucu olabilir. Özel ilişkilerinde zorlayıcı etkiler var.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ay pazartesi günü senin burcundan ayrılıp Balık burcuna geçiş yapıyor. Parasal konularda daha fazla fedakârlık yapma gereği hissedebilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinle daha fazla ilgileneceğin iki günlük bir sürece girmiş bulunuyorsun. Kendini farklı göstermeye çalışan insanların etrafında belirmesi seni rahatsız edebilir.

Astrolog T. Ceylin Çelebi