26 Temmuz 2020 burç yorumları! Ay Venüs açısı ilişkileri etkiliyor

26 Temmuz 2020 burç yorumları nasıl? sorusunun cevabı merak ediliyor. Pazar günü Boğa burcu Ay Venüs üçgen açısının keskinleşeceği öğleden sonra özel ilişkilerinde uyum yakalayabilir. Başak burcunu parasal konularla ilgili gerginlikler, Akrep burcunu cesaretli bir gün bekliyor. Günlük burç yorumları 26 Temmuz Pazar günü özel ilişkiler konusunda bilgi veriyor. İşte kararınızı etkileyen 26 Temmuz 2020 burç yorumları...

26 Temmuz 2020 burç yorumları astrolojiye ilgi duyanlar tarafından araştırılıyor. Ay tüm gün Terazi burcunda ilerliyor. Ay Venüs üçgen açısının uyumu burçlara enerji olarak yansıyor. Başak burcunu parasal konularla ilgili gerginlikler, Akrep burcunu cesaretli bir gün bekliyor. Koç ve Aslan burcunun birtakım gerginliklere karşı dikkat etmesi gerekiyor. İlişkiler hakkında bilgi veren günlük burç yorumları hayata yeni bir boyut kazandırıyor. Astrolog Ceylin Çelebi Ay'ın ve gezegenlerin hareketlerine göre burç yorumları hakkında bilgi verdi. İşte "26 Temmuz burç yorumları nasıl?" sorusunun cevabı ve günlük burç yorumları...

26 TEMMUZ KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 26 Temmuz Pazar günü Ay tüm gün Terazi burcunda ilerliyor olacak. Ay Merkür kare açısının etkinleşeceği gece saatlerinde uyumakta güçlük çekebilirsin. Sabah saatlerinde gerginliklere dikkat.

26 TEMMUZ BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Günün ilk yarısında gerginliklere dikkat etmelisin. Öğleden sonra Ay Venüs üçgen açısının keskinleşeceği öğleden sonra özel ilişkilerinde uyum yakalıyor olacaksın.

26 TEMMUZ İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Günün ilk saatlerinde fikirsel uyuşmazlıkların olabilir. Zihinsel gerginliklere dikkat etmelisin. Ay tüm gün Terazi burcunda ilerliyor olacak.

26 TEMMUZ YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ay'ın Terazi burcunda ilerleyeceği pazar günü boyunca evinle ilgili konular öne çıkıyor olacak. Eşinle aranda tartışmalar hiç yoktan büyüyebilir. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

26 Temmuz 2020 burç yorumları! Günlük burç yorumları nasıl?