Günlük burç yorumları 26 Şubat 2021

26 Şubat 2021 burç yorumları astrolojiye ilgi duyanlar tarafından araştırılıyor. Dolunay öncesindeki gün gökyüzünde gergin enerjiler var. Peki, bu durum günlük burç yorumlarını nasıl etkileyecek? Terazi burcunu yoğun bir organizasyon, yay burcunu akrabalarıyla ilgili konular bekliyor. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 26 Şubat 2021 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

26 Şubat 2021 günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. Terazi burcunu yoğun bir organizasyon, yay burcunu akrabalarıyla ilgili konular bekliyor. Dolunay öncesinde gergin enerjiye dikkat çeken Çelebi, burçlara göre aşk, sağlık ve para konularını anlattı.

26 ŞUBAT 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Ay 26 Şubat Cuma günü Aslan burcundan ayrılıp saat 20.07'de Başak burcuna geçecek. Cuma günü saat 14.32 ile 20.07 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermeliyiz.

Dolunay öncesindeki gün gökyüzünde gergin enerjiler var. Akşam saatlerinde partnerimizle çekişmelere dikkat etmeliyiz. Gün içerisinde zorlayıcı enerjiler güne hâkim olabilir. İşte 26 Şubat 2021 burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay 26 Şubat Cuma günü Aslan burcundan ayrılıp saat 20.07'de Başak burcuna geçecek. Gün genelinde Ay boşlukta olacağından daha çok keyifli zaman geçirebileceğin ve yaratıcılığını kullanabileceğin alanlarla uğraşman iyi olacaktır.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Cuma günü boyunca olayları gereğinden fazla abartman aile bireylerini kızdırabilir. Akşam saatlerinde bilhassa kadınlardan yana zorlayıcı enerjiler söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Gün içerisinde kardeşlerinle ilgili konularda cesaretle adım atman gerekebilir. Ay büyüyen fazında haliyle motivasyonunda yüksek olacaktır.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Dolunay öncesindeki gün gökyüzünde gergin enerjiler var. Cuma günü saat 14.32 ile 20.07 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

26 Şubat Cuma günü Ay Aslan burcundan ayrılıp saat 20.07'de Başak burcuna geçecek. Fiziksel özelliklerin, hayata bakışın ile ilgili konularda önemli kararlar alman olası gözüküyor.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Gün içerisinde endişeli durumların söz konusu olabilir. Cuma günü akşamı ikili ilişkilerinde, partnerinle fazla çekişmeli ve hararetli konuşmalar yaşanabilir.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Gökyüzü enerjilerinin çok yoğun olduğu bugünlerde organizasyonel meselelerde önemli kararlar alabilirsin. Ay akşam saatlerinde Başak burcuna geçecek.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sorumluluklarınla ilgili olarak otorite pozisyonu kişilerden birtakım talimatlar alabilirsin. Ay günün büyük çoğunluğunda boşlukta olacak. Yeni bir iş başlatmamaya ve elindeki işleri tamamlamaya odaklanman iyi olacaktır.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Günün ilk yarısında uzak akrabalarınla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde partnerinle çekişmelerine dikkat etmelisin.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Bugünlerde nafaka ve benzeri konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir imza atman gereken durum söz konusu olursa Ay'ın boşlukta olmadığı saatlere denk getirmen iyi olacaktır.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ay'ın Aslan burcunda ve boşlukta ilerleyeceği günün genelinde eşinle ilişkilerinde zorlayıcı enerjiler söz konusu olabilir. Ortaklık konuları ile ilgili de zorlanabilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Akşam saat 20.07'te Ay Aslan burcundan ayrılıp Başak burcuna geçiş yapacak. Gün içerisinde zorlayıcı enerjiler güne hâkim olabilir.