26 Şubat burç yorumları! İkizlerde itiraf, Boğalara seyahat zamanı

26 Şubat 2024 burç yorumları herkese farklı mesajlar veriyor. Ay akşam Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak. Bu durum burçların iş hayatını ve ev düzenini değiştirebilir. 26 Şubat'ta Boğaları iş seyahati, İkizleri özel bir itiraf, Terazileri yenilikler, Yayları mutlu edecek bir sürpriz var. Ay boşlukta ilerlerken günlük burç yorumları planlarınızı değiştirebilir. İşte 26 Şubat 2024 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep 26 Şubat 2024 burç yorumlarını kaleme aldı. Günün büyük bir kısmı Ay Boşlukta Başak burcunda ilerliyor. Sonrasında Ay Terazi burcuna geçiyor. Bu durum 12 burç için iş hayatında ve özel hayatta değişiklik demek. Peki, hangi burçlara mesaj var?

Günlük burç yorumları 26 Şubat 2024 tarihi için özel konulara dikkat çekiyor. Ayın Terazi burcuna geçmesi bazı dengeleri değiştirebilir. İşte 26 Şubat koç, boğa, ikizler, yengeç, aslab, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günün büyük bir kısmı Ay Boşlukta Başak burcunda ilerliyor olacak. Yürümeyen iş görüşmeleri, toplantılar ve ev işleri için aceleci olmayınız. Bazen dinlenmek, ofiste kahve içmek, çalışma arkadaşlarınızla temas etmek, yemeğiniz yanıyorsa dışardan söylemek iyi olabilir. Ay akşam Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak. Yer sarsıntılarına karşı önlemlerimizi almalıyız. Nisan ayına hazırlık yapan bu gösterge için gece ve yarın yaşayacağınız konuları not almanız önemli.

Koç: Sevgili Koç, Ay boşlukta ilerlerken çalışma arkadaşlarınla temas etmek, sağlık kürleri ve sağlık kontrollerinden geçmek için iyi olabilir. Gün içerisinde ofis arkadaşına kahve ısmarlamayı unutma derim. Akşam vakitlerinde ilişkilerin güçlenmeye başlayacak. Dostlarınla organizasyon, çocuklarınla temas etmek, özel hayatında birisi varsa sosyalleşmek iyi gelebilir.

Boğa: Sevgili Boğa, Ay boşlukta ilerlerken özel hayatındaki kişiyle temas etmen oldukça kıymetli. Beraberliğinde zorlandığın konular adına ısrarcı olmamakta iyi olabilir. Akşam vakitlerinde iş hayatında zorlandığın konuları toparlamak, seyahat planları yapmak ve iş süreçlerini değerlendirmek adına destek almaya başlayabilirsin.

İkizler: Sevgili İkizler, Ay boşlukta ilerlerken ailenle temas etmen ruhuna iyi gelecek. Kendini, geçmişi, biten ilişkini ve belki de zorlandığın bir rahatsızlığın arınmasını yaşayacaksın. Akşam vakitleriyle birlikte umulmadık itiraflar seni bekliyor olacak. Özel hayatında yeri yerinden edecek, bitmesi gerekeni zihnen bitirirken gelmesi gerekene hazırlık yapılacak bir güne başladığını bilmelisin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, Ay boşlukta ilerlerken en yakınlarınla, kardeş, kuzen, en yakın arkadaş ve hatta komşunla kahve zamanı. Bırakın işi gücü, sohbet etmeye başlayın derim çünkü hem trafikte hem de projelerin adına işler çok da kolay akmayacak. Ay akşam vakitleriyle birlikte aile ve yuva evini etkiliyor. Çocuklarını ya da aileni etkileyecek güzel gelişmeler gündeminde olacak.

Aslan: Sevgili Aslan, Ay boşlukta ilerlerken maddi kaynaklarınla ilgili riskli atılımlarda bulunmamalısın. Akşam vakitleriyle birlikte araba alım satım süreçleri, kısa mesafeli yolculuklar ve eğitimler gündeminde olabilir. En yakınlarından alacağın destekle hayatında karar vermek istediğin konular hakkında gelişmeler seni bekleyebilir.

Başak: Sevgili Başak, Ay boşlukta ilerlerken yorgun ve halsiz hissedebilirsin. Başlatmak istediğin yenilikler için biraz daha sabırlı olmak hafta ortasını deneyimlemek iyi olabilir. Akşam vakitleriyle birlikte maddi kaynaklarını arttıracak enerjiler seninle olacak.

Terazi: Sevgili Terazi, Ay boşlukta ilerlerken düşüncelerin arasından çıkamadığın ne varsa gündeminde. Zihnini serbest bırak gerekirse iş yerinden izin al ve evde dinlen, uykuna önem ver derim. Akşam vakitleriyle birlikte Ay senin burcuna geçiş yapıyor olacak. Başlatmak istediğin yenilikler için harekete geçmen için destekleniyor olacaksın.

Akrep: Sevgili Akrep, Ay boşlukta ilerlerken hayal kırıklığı yaşadığın ne varsa gündeminde. Aklın karışırken nasıl hareket etmek istediğin için aceleci olmaman önemli. Ay akşam vakitlerinde aldatılma, aldatma ve ikili oynanacak oyunlara karşı dikkatli olman gerektiğini söylüyor. Arkanı kollamalısın.

Yay: Sevgili Yay, Ay boşlukta ilerlerken kariyer hayatın içerisinde geri dönüşü olmayacak konular, yöneticilerinle gereksiz kavgalar ve beklentiler içerisine girmek seni yorabilir. Akşam vakitleriyle birlikte sosyalleşmek için destek alacaksın. Özel hayatındaki gelişmelerde seni mutlu edecek bir senaryo yazılmaya başladı bile.

Oğlak: Sevgili Oğlak, Ay boşlukta ilerlerken dini anlamda destek almak isteyebilirsin. Mistik yerlerde bulunmak, ilahi olanla bütünleşmek ve duaların kabulü için güzel vakitler. Akşam vakitleriyle birlikte iş hayatın, bakımların ve imajın gündeminde olacak. Seni yoran düşüncesel anlamda ne varsa uzak durman ruhuna iyi gelebilir.

Kova: Sevgili Kova, Ay boşlukta ilerlerken maddi konular adına hızlı karar vermemelisin. Akşam vakitleriyle birlikte dualardan destek alacağın enerjiler seninle birlikte olabilir. Umulmadık konulardan yana alacağın destek seni ilerletiyor olacak.

Balık: Sevgili Balık, Ay boşlukta ilerlerken ilişkilerinde çözüm aramaktan vazgeçmelisin. Ruhunu yoran kim varsa arana mesafe koyman iyi olabilir. Görmediklerini ve duymadıklarını fark edeceksin. Ay akşam vakitlerinde Terazi burcuna geçerken senin olanın seni bulacağı bir zaman döngüsü içerisine girdiğini gösteriyor. Kime şans verdiğine dikkat etmelisin.