26 Nisan-2 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları! Akrep dolunayı burçları etkileyecek

26 Nisan-2 Mayıs 2021 haftalık burç yorumlarında ilişkilerdeki hareketlilik dikkat çekiyor. 27 Nisan Salı günü Akrep burcunda meydana gelen dolunay enerji açısından burçları etkileyecek. 26 Nisan-2 Mayıs haftalık burç yorumları aşk, aile, sağlık, kariyer ve ilişkiler gibi en çok merak edilen konularda Astrolog Ceylin Çelebi tarafından ele alındı. İşte haftanın beklenmeyen konuları, ani gelişen durumları ve daha fazlası…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

26 Nisan-2 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları herkesin kararlarını ve tercihlerini etkiliyor. Burç yorumlarına bakarak haftaya başlayanlar için en çok merak edilen konulara yer verdik. 26 Nisan-2 Mayıs haftasında ilişkiler öne çıkacak.

26 NİSAN-2 MAYIS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Nisan ayının son haftasına Ay Terazi burcunda giriyor olacağız. Hafta başında ikili ilişkilerimiz önem kazanıyor olacak. Salı günü Akrep burcunda önemli bir dolunay var. Dolunay enerjisini önümüzdeki 15 günlük süreçte yaşıyor olacağız. Cuma günü meydana gelecek olan Merkür Neptün sekstili önemli. Yaratıcı taraflarımızı öne çıkartmamızı destekleyici etkiler getirebilir. Aynı gün meydana gelecek olan Güneş Uranüs kavuşum açısı bağımsızlık arayışımızın hayli yüksek olacağı bir zaman diliminden geçiyor olacağımızı anlatıyor. Pazar günü Ay Oğlak burcunda ilerliyorken işimizle ilgili konularda araştırmalarımızı aktif hale getirebilir, zihinsel süreçlerimizde hızlanabiliriz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, Nisan ayının son haftasına Ay Terazi burcunda giriyor olacağız. Hafta başında ikili ilişkileriniz ve sözleşmeleriniz önem kazanıyor olacak. Görüşmeleriniz için pazartesi günün ikinci yarısı çok daha uygun olacaktır. Pazartesi günü akşam saatlerinde Ay burç değiştirerek Akrep burcuna geçiş yapacak. Salı günü Akrep burcunda meydana gelecek olan Dolunay sizlerin nafaka ya da miras konularınızda önemli ve beklemediğiniz gelişmeler meydana gelebilir. Daha öncesinde alamadığınız bir hakkınızı alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri peş peşe gerginlikler yaşanabilir. Önemli kararlarınızı bugünlerde almamaya özen göstermeniz yerinde olacaktır. Pazar günü Ay Oğlak burcunda ve Merkür ile Plüton arasındaki etkileşim düşündüklerinizi gerçekleştirmeniz açısından uygun fırsatlar sunuyor olacak. Hepinize bolluk, bereket ve güzellikler dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 26 Nisan haftasına başlarken çalışma koşullarınızla ilgili konular öne çıkıyor olacak. İşlerinizle ilgili konuları bugün düzenlemek isteyebilirsiniz. Pazartesi günü Ay karşıt burcunuz olan Akrep burcuna geçiş yapacak. Akrep burcunda salı günü bir dolunay meydana gelecek ve siz bu dolunayın etkilerini ikili ilişkileriniz alanında yaşıyor olacaksınız. Evlilik ya da bir ayrılık kararı almaya yatkın olduğunuz bir zaman diliminden geçiyor olacaksınız. Hafta sonuna doğru Merkür Neptün ve Güneş Uranüs kavuşumlarının etkisiyle birlikte sezgisel taraflarınız aktifleşiyor olacak. Bununla birlikte bu hafta bağımsızlık arayışınızın yüksek olduğu bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 26 Nisan haftasında Ay Terazi burcunda güne başlıyoruz. Merkür ile Venüs arasındaki kavuşum açısı ikili ilişkilerinizde birbirinize anlatamadıklarınızı gündeme almak adına uygun olabilir. Akrep burcu Dolunayı sizin için mesleki alanlarda meydana geliyor olacak. Mesleğinizde uzun süredir sabrettiğiniz bir konuyu bıçak gibi kesip atma ya da yeni bir form kazandırma isteğiniz yüksek olabilir. Çarşamba günü akşamı Ay karşıt burcunuza geçiş yapacak. İkili ilişkileriniz hafta içinde önem kazanıyor olacak. Pazar günü Ay ile Venüs arasındaki uyumlu açını etkisiyle partnerinizle aranızda güzel gelişmelerin yaşandığı ve yüzünüzü güldürecek bir gün olabilir. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 26 Nisan – 2 Mayıs haftasına girişte evinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Akrep dolunayının etkilerini aşk hayatınızla ilgili alanlarda yaşıyor olacaksınız. Bir süredir yalnızsanız karşınıza beklenmedik bir anda bir aşk çıkabilir. Cuma günü Merkür Neptün destekleyici açısı yaratıcı taraflarınızı öne çıkartabilir. Hayal dünyanız hafta sonunda hayli aktif olacaktır. Aynı zamanda akşam saatlerinde eşinizle ilgili konular Ay'ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte öne çıkıyor olacak. Pazar günü yoğun enerjiler var. Bugünlerde önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, Nisan ayının Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak ve sizlerin açısından yakın çevre konularınız öne çıkıyor olacak. İletişimsel konularınızla ilgili olarak belirli düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. 15.39 sonrasında 19.18'e kadar Ay boşlukta olacağından yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz. Akrep burcundaki dolunay ile birlikte ev ve yuva alanlarınızı etkileyecek bir etkide olacak. Evinizle ilgili yaşadığınız bir sorun aniden çözüme ulaşılabilir. Hafta ortasında ilişkilerinizde heyecanlı durumlar olabilir ve beklemediğiniz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Cuma günü Ay burç değiştirecek ve Oğlak burcuna geçiş yapacak. Evcil hayvanlarınızın bakımı ile ilgilenmeniz adına uygun enerjiler var. Güneş ile Uranüs kavuşumu ile birlikte içsel anlamda isyankâr bir enerjide olabilirsiniz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, Parasal konularınızın önem kazanacağı hafta başında anlaşmalar adına olumlu günlerdesiniz. Ancak Ay ile Plüton arasındaki açının etkisiyle içsel anlamda gerginlikler meydana gelebilir. Pazartesi günü 17.09 ile 23.38 arasında Ay Akrep burcuna geçinceye kadar ki süreçte Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu zaman zarfında yeni bir iş başlatmamaya dikkat etmelisiniz. Salı günü meydana gelecek olan Akrep dolunayı ile birlikte yakın çevre akraba ya da kardeşlerinizin hayatında ve bilhassa onların özel ilişkileri ile ilgili konularda önemli tamamlanmaları olduğuna şahit olabilirsiniz. Sizlerde Dolunayın etkili olacağı 15 günlük süreçte sürpriz bir kısa seyahate çıkabilirsiniz. Cuma günü Merkür Neptün kavuşumlarının etkisiyle birlikte hassasiyetiniz artıyor olacak. Bununla birlikte Güneş Uranüs kavuşumu hafta boyunca bağımsızlık isteğinizin arttığı bir zaman diliminden geçtiğinizi vurguluyor. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Nisan ayının son haftasına Ay sizlerin burcunda başlıyor olacağız. Bireysel konularınızla ilgili düzenlemeler içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Zihinsel uğraşlar açısından gündüz saatleri uygun enerjiler var. Aynı zamanda akşam saatlerinde çevrenizdekilerden destek gördüğünüz bir zaman diliminde olacaksınız. Haftanın en dikkat çekici olayı salı günü parasal konularınızı etkileyecek olan Dolunay. Ani bir kararla pahaca yüksek bir alım yapabilirsiniz veya yüklü bir ödeme alabilirsiniz. Cuma günü duygusal açıdan hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz. Cumartesi günü gerginlikler yaşanabilir. Önemli kararlarınızı bugün almamaya özen göstermeniz yerinde olacaktır. Pazar günü Ay Oğlak burcunda ve Merkür ile Plüton arasındaki etkileşim aklınıza koyduklarınızı gerçekleştirmeniz açısından uygun fırsatlar sunuyor olacak. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, hafta başında rüyalarınız öne çıkabilir. Pazartesi günü akşam saat 19.18'de Ay sizlerin burcuna geçecek. Salı günü burcunuzda meydana gelecek olan Dolunay ile ilişkilerinizde ani kararlar alabilirsiniz. Bunlar yeni başlangıçlar olacağı gibi ani bitişler de olabilir. Çarşamba günü bir kadın ile aranızda gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru parasal konularda daha temkinli hareket ediyor olacaksınız. Bilhassa görüştüğünüz kişilere dikkat etmelisiniz. Pazar günü yakın çevrenizle iletişiminizin olacağı ve güzel gelişmelerin olacağı bir gün olabilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 26 Nisan haftasında Ay Terazi burcunda haftaya başlıyor olacağız. Kariyerinizden elde edeceğiniz kazancınızla ilgili olarak belirli düzenlemeler yapmak durumunda olabilirsiniz. Salı günü Akrep burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte arka planda sizden gizli yürütülen birtakım işler önünüze biranda düşebilir ve sabrınızı sınayan durumlarla yüz yüze kalabilirsiniz. Çarşamba günü tartışmalara dikkat etmenizde yarar var. Aynı günün akşamı Ay sizin burcunuza geçiş yapacak. Bireysel konularınız ve sağlığınıza ilişkin konular hafta içinde önem kazanıyor olacak. Pazar günü Ay ile Venüs arasındaki uyumlu açını etkisiyle partnerinizle aranızda güzel gelişmeler meydana gelebilir. Aynı zamanda aklınızdakileri yerine getirmek adına da uygun enerjiler var. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 26 Nisan haftasına girişte kariyerinizle ilgili konularda önemli konular sizler için önemli hale gelecek. Yoğun bir hafta sizleri bekliyor. Pazartesi günü akşamı Ay burç değiştirerek Akrep burcuna geçiş yapacak. Salı günü sosyal çevre ve kardeşinizle ilgili konularınızı etkileyecek olan Dolunay ile birlikte beklenmedik konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma günü Merkür Neptün destekleyici açısı yaratıcı taraflarınızı öne çıkartabilir. Hayal dünyanız bugünlerde hayli aktif olacaktır. Aynı zamanda akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay ile birlikte bireysel konularınıza daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Pazar günü yoğun enerjiler var. Bugünlerde önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Pazar günü Ay sizin burcunuzda ilerliyor olacak. Dolayısıyla kendinize vakit ayırmak isteyebilir, sakin bir gün geçirebilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 26 Nisan-2 Mayıs haftasında Ay Terazi burcunda uzak akrabalarınızla ilgili konularda yoğun uğraşlarınız söz konusu olabilir. Hızlı ve yoğun enerjiler hafta boyunca etkin olacak gözüküyor. Salı günü Akrep burcunda meydana gelecek olan dolunayın etkilerini kariyer alanınızda yaşıyor olacaksınız. Kariyerinizde önemli bir değişiklik yapabilir ve çevrenizdekileri bu anlamda şaşırtabilirsiniz. Hafta ortasında ani gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Cuma günü Ay Oğlak burcuna geçiş yapacak. Arka plandaki işlerinizi halletmek adına uygun enerjiler var. Ancak Güneş ile Uranüs kavuşumuna dikkat etmelisiniz. İçsel anlamda isyankâr bir enerjide olabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, Nisan ayının son haftasında yoğun çalışma enerjileri içerisinde olabilirsiniz. Salı günü Akrep burcunda meydana gelecek olan dolunay sizlerin yurtdışı, yabancılar, yüksek eğitim ve hukuksal konularınızda meydana gelecek. Bu alanlarda ani bir kararla bir tamamlanma durumu yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü anneniz ya da ailenizdeki önemli kadın figürleri ile olan tartışmalara dikkat etmeniz yerinde olacaktır. Olaylar siz farkına varmadan büyüyebilir. Cuma günü Merkür Neptün kavuşumlarının etkisiyle birlikte hassasiyetiniz artabilir. Güneş Uranüs kavuşumu hafta boyunca bağımsızlık isteğinizin arttığı bir zaman diliminden geçtiğinizi vurguluyor. Pazar günü Aklınızdakileri tamamlamak adına harekete geçebilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

26 NİSAN 02 MAYIS 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

26 Nisan 15.40 26 Nisan 19.18

28 Nisan 15.31 28 Nisan 18.42

30 Nisan 16.26 30 Nisan 19.16

'02 Mayıs 17.38 02 Mayıs 22.31