26 Haziran 2020 burç yorumları! Bireysel konular ön planda olacak!

26 Haziran Cuma günü hangi burcu nasıl bir gün bekliyor? 26 Haziran Cuma günü günlük burç yorumlarında bireysel konular ön plana çıkıyor. Yengeç burcunu üretken bir gün, Boğa burcunu tartışmalı bir gün bekliyor. Başak burcu üretken olmak istediği bir zaman dilimine girdi. Hukuksal konuları gündeme alan Oğlak burcu ise sıra dışı bir gün geçirebilir. Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 26 Haziran 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Kova ve Balık burcu yorumları…

26 Haziran 2020 burç yorumları geleceğe dair ne söylüyor? Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor. 26 Haziran Cuma günü Yengeç burcunu üretken bir gün, Boğa burcunu tartışmalı bir gün bekliyor. Ay ile Uranüs arasındaki etkileşim öğle saatlerinde kesinleşiyor. Günlük burç yorumlarında bireysel konular ön plana çıkıyor. Başak burcu üretken olmak istediği bir zaman dilimine girdi. Hukuksal konuları gündeme alan Oğlak burcu ise sıra dışı bir gün geçirebilir. Astrolog Ceylin Çelebi günlük burç yorumlarını yükselenleriyle kaleme aldı. 

İşte 26 Haziran 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Kova ve Balık burcu yorumları…

26 Haziran 2020 BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 26 Haziran Cuma günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor olacak. Çalışma hayatında belirli bir alana yoğunlaşman iyi olabilir. Sabah erken saatlerde ilişkilerinde uyumu yakalamakta biraz zorlanabilirsin.

26 HAZİRAN 2020 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Çocuklarına karşı aşırı eleştirel tutumun onları bunaltabilir. Sabah saatlerinde ilişkilerinde tartışma yaratacak konulardan uzak kalman iyi olacaktır. Konuşulacak şeyler varsa akşama ertelemelisin.

26 HAZİRAN 2020 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Cuma günü evde kalıp düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Akşam saatlerine doğru muhakeme kabiliyetin yüksek olacağından önemli görüşmelerini bu saatlere alman iyi olacaktır.

26 HAZİRAN 2020 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Cuma günü boyunca bilgi ve iletişim alanında üretken olmak adına adımlar atıyorsun. Sabah saatlerinde ilişkilerinde dengeyi sağlamakta zorlanıyor olman mümkün gözüküyor. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

Hangi burçları sıra dışı planlar bekliyor? 26 Haziran 2020 burç yorumları