Günlük burç yorumları 25 Şubat 2021! Her burca yeni bir haber

25 Şubat 2021 burç yorumları ani haberlere karşı uyarıyor. Günlük burç yorumları maddi ve manevi konularda yol gösteriyor. 25 Şubat Perşembe günü Boğa burcu ani haber alabilir, Akrep burcu kariyerine yön veren durumlarla karşılaşabilir. İşte 25 Şubat 2021 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

25 Şubat 2021 burç yorumları herkes için farklı bir anlama geliyor. 25 Şubat Perşembe günü Boğa burcu ani haber alabilir, Akrep burcu kariyerine yön veren durumlarla karşılaşabilir. Astrolog Ceylin Çelebi en çok merak edilen konularda güncel burç yorumlarını yazdı.

25 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

25 Şubat 2021 Perşembe günü Ay tüm gün Aslan burcunda ilerliyor olacak. Bugün hem ikili ilişkilerimiz adına hem de iş görüşmelerimiz adına uygun enerjiler yok. Önemli işlerimizi bugüne denk getirmemeye dikkat etmemizde yarar var. Daha sakin kalmaya çalışabiliriz. Aynı zamanda bugün alacağımız ani haberler ile sinirlerimiz gerilebilir, dikkat etmeliyiz. İşte 25 Şubat 2021 burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

25 Şubat 2021 Perşembe günü Ay tüm gün Aslan burcunda ilerliyor olacak. Bugün hem ikili ilişkilerin adına hem de iş görüşmelerin adına uygun enerjiler yok. Önemli işlerini bugüne denk getirmemeye dikkat etmende yarar var.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Başak burcundaki Dolunay öncesinde kolay enerjiler yok. Daha sakin kalmaya çalışabilirsin. Aynı zamanda bugün alacağın ani haberlere dikkat etmelisin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Perşembe günü iletişim alanında stresler meydana gelebilir. Bilhassa öğle saatlerinde partnerinle fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Maddi konularda hırslı bir tavır içerisinde olabilirsin bugün. Aynı zamanda bugün alacağın ani haberler ile sinirlerin gerilebilir dikkat etmelisin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Perşembe günü gergin enerjiler söz konusu olacak. Bilhassa öğle saatlerinde partnerinle fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Ay'ın Aslan burcunda ilerleyeceği perşembe günü hayatında birtakım endişe yaratacak durumlar söz konusu olabilir. Konuları fazla kafanda büyütmemeye özen göstermelisin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Bugünlerde sıra dışı konularda gerginliklerin olabilir. Önemli iş görüşmelerini bugüne almamanda yarar var zira seni ani öfke patlamalarına sürükleyebilecek durumlar meydana gelebilir.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Mesleğinle ilgili konular bugün senin için önemli hâle geliyor. Kariyerinde yeni bir yön belirlemen gereken durumlar söz konusu olabilir.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Ay'ın Aslan burcunda ilerleyeceği perşembe günü yabancılar ya da yabancı ülkelerle ilgili olarak önemli konular gündeminde olacak.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

25 Şubat 2021 Perşembe günü Ay tüm gün Aslan burcunda ilerliyor olacak. Miras konularında sıcak gelişmeler yaşanabilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ay karşıt burcun olan Aslan burcunda ilerliyorken ortaklık konuları ile ilgili cesur adımlar atabilirsin. Aynı zamanda bugün alacağın ani haberlere dikkat etmelisin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

İş yerinden bir arkadaşının inatçı bir tutum sergilemesi seni kızdırabilir. Aranızda konunun büyümesi kim haklı tartışmasına dönebilir. Dikkat etmelisin.