25 Mart burç yorumları! Burçları neler bekliyor?

25 Mart Çarşamba günü günlük burç yorumları araştırılıyor. Günlük yaşamı etkileyen burçlar merak ediliyor. Boğa ve Akrep burcunu sağlık sorunları, İkizler burcunu yoğun bir gün, Balık burcunu parasal durumlar bekliyor. Astrolog Ceylin Çelebi koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumlarını yazdı.

25 Mart Çarşamba burç yorumları yoğun ilgi görüyor. Aşk hayatından iş yaşamına kadar birçok şeyi etkileyen günlük burç yorumları merak ediliyor. Ay’ın burçlara etkisi merak ediliyor. Boğa ve Akrep burcunu sağlık sorunları, İkizler burcunu yoğun bir gün, Balık burcunu parasal durumlar bekliyor. Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alınan koç, boğa, ikizler, yengeç burcu, aslan, yay, başak, terazi, akrep, oğlak, kova ve balık burcu yorumlarına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇLAR

Ay tüm gün Koç burcunda ilerliyor olacak dolayısıyla enerjin hayli aktif olacaktır. 25 Mart Çarşamba günü sportif aktiviteler içinde uygun bir gün olabilir. Aktif enerjiler altındasın ancak yeniayın etkisiyle birşeyler başlatmak için yarını beklemende fayda var.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞALAR

Gün boyunca içsel anlamda enerjik ve sabırsız bir yapıda olabilirsin. Evde vakit geçirmek ve tek başına kalmak sana iyi gelebilir. Baş ağrısı problemin bilhassa migren problemin olabilir. Rüyaların bugün hayli aktif olacaktır.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sosyal medya üzerinden ya da telefonlar aracılığıyla arkadaşlarınla yoğun bir iletişim içerisinde olabilirsin. Kendini gereksiz yere ortaya koymak seni zora sokabilir bu nedenle tutamayacağın vaatlerde bulunmamaya özen göstermelisin.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Kariyerinle ilgili düşünmeden atacağın bir adım sonrasında seni pişman edebilir. Sabırsız bir ruh hali içerisinde hareket ediyor olman bazı önemli detayları gözden kaçırmana sebep olabilir.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLANLAR

Eşinin kardeşleri ve yakın çevresiyle bugün birlikte bir şeyleri halletmen gerekebilir. Aktif ve cesur tavırların onların hoşuna gidiyor. Yurt dışı ile ilgili iş yapan bir Aslan isen gün içerisinde harekete geçmen konular söz konusu olabilir.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Ortak paylaşımlarınla ilgili olarak bugün partnerinle aranda birtakım huzursuzluklar, agresyon yaratacak durumlar var. Düşünmeden atacağın adımlar seni sonrasında zor durumda bırakabilir.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİLER

Ay tüm gün karşıt burcun olan Koç burcunda hareket ediyor olacak. İkili ilişkilerinde kendini ortaya koyman gereken durumlar var. Eğer karşı tarafa açılmak, sevdiğini söylemek istiyorsan bugün tam zamanı.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREPLER

Çalışma ortamında hareketli olman, aktif olman gereken durumlar var. İşlerini yetiştirmekte zorlanıyor olabilirsin. Ancak sağlığınla ilgili durumlarda bugün hassas olabilir. Baş ve göz rahatsızlıkları yaşayabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAYLAR

Çocuklarınla birlikte bugün faaliyetler yapabilirsin. Aktif bir gün olacaktır sizin için. Spontane şekilde bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak öfkelenmeye de meyilli olacağın bugün gereksiz yere onların kalplerini kırmamaya özen göstermelisin.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Ev, yuva ve ailenle ilgili konular bugün aktif konuların arasında yer alıyor. Yeniay sonrasında evinle ilgili yeni kararlar alma aşamasında olabilirsin. Evinle ilgili önemli kararlar almadan önce yarını beklemende fayda var.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVALAR

Kardeşlerinle ilgili konularda yeni olaylar söz konusu olabilir. Günün büyük çoğunluğunda bu konularda kafa yoracak olabilirsin. Onlar için cesaretle harekete geçmekten çekinmiyorsun.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

İhtiyaç duyduğun şeylerle için internet üzerinden alışveriş yapabilirsin. Farkına varmadan bütçeni aşabilirsin. Harcamalarını planlayarak yapman da fayda var. Aksi takdirde her aklına geleni alabilir ve Ay sonunda parasal açıdan zorlanabilirsin.

Astrolog Ceylin Çelebi

www.ceylincelebi.com

Instagram: astrolifeceylin