24 saat kavgaya açık burçlar

Hayattaki herkes hırsını bir yere konumlandırır. Bazıları aşka bazıları işe… Astroloji burçların hırsıyla ilgili birçok yorumda bulunuyor. Öyle burçlar var ki onların kapısı 24 saat kavgaya açıktır. İşte en hırslı burçlar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolojiye göre en hırslı burçlar en çok kavgaya açık olan burçlardır.

Burçların hırs ölçüsü birbirinden farklıdır. Bazıları hırsı için herkesi ezer. Bazıları hırsını iş hayatında bazıları da özel hayatında kullanır. Peki, sizin burcunuzun hırs düzeyi ne?

24 SAAT KAVGAYA AÇIK BURÇLAR

Astroloji burçların hırsıyla ilgili varsayımlarda bulunuyor. Bazı burçlar iddialarıyla hırsı arasında kalıyor. Bazıları bunu başarıya dönüştürürken bazıları da risk alıyor ya da mutsuzluğu seçiyor.

Aslan

Bir Aslanın hırsıyla baş etmek zor. Başarmak için galaksinin tüm güçlerini kimseye bırakmaz. Övünmek onun işi. Asla hata kabul etmezler. Kavgaya daima hazırdırlar.

Oğlak

Damarlarında yüzde yüz kavga serumuyla dolaşan Oğlak, tepeden tırnağa hırsla doludur. Onların vücudunda adrenalin yüksektir. Bir zirveye çıkarken diğerine kendilerini odaklarlar. Düştüklerinde volkan gibi olurlar.

Koç

Kendiniz zor tutan, dürtüsel hareket eden Koç burcu hırslandı mı ipini koparmış boğa gibidir. Tutamazsınız. Cesaretini ve kavgasını görmek bile istemezsiniz.

Akrep

Azim abidesi Akrep burcu hırslanırsa bunu bile planlanmış zafer olarak görür. O uzun vadeli başarılara odaklanır. Anlık şeyler onu mutlu etmez.

Kova

Zekaları hırsıyla birleştiğinde kenetlenirler. Hırsları alev alır.

Başak

Kontrol manyağı olan Başak burcu hırslıdır. Onun bakış açısına göre her şey mükemmel olmalıdır. Hırsını bile ona göre ölçer, biçer.