24-30 Ocak 2022 haftalık burç yorumları! Bu haftanın konusu aşk ve para

24-30 Ocak 2022 haftalık burç yorumları aşka dikkat çekiyor. Peki, kimler için bu hafta müjdeli haber demek? Astrolog Özlem Recep, 24-30 Ocak haftasını şöyle özetliyor: ''Eldeki parayı çok iyi tutmak gereken bir hafta olmasının yanı sıra, ailemiz, beraberliğimiz, çocuğumuz, iş yerimizde yöneticilerimizle geri dönüşümü olmayan kavga ve münakaşalara hafta ortasında çok açığız, aman dikkat!'' 24-30 Ocak haftasında Boğaları ani değişiklikler, Aslanları para, Akrep burcunu sürpriz ödemeler bekliyor. İşte 2430 Ocak haftalık burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

24-30 Ocak 2022 haftalık burç yorumları aşka ve iişkilere bakış açınızı değiştirecek. Ay Terazi Burcuyla birlikte haftaya başlıyoruz. Konumuz bu hafta Aşk, zihnimizden geçen bizim beraberliğimiz ne olacak? Evliliğimizde problemlerimizi çözümleyebilecek miyiz? gibi sorularla zihin uğraşırken bir de maddiyatla ilgili sıkıntılar zihnimizin içerisinde dönüp duruyor olacak. Eldeki parayı çok iyi tutmak gereken bir hafta olmasının yanı sıra, ailemiz, beraberliğimiz, çocuğumuz, iş yerimizde yöneticilerimizle geri dönüşümü olmayan kavga ve münakaşalara hafta ortasında çok açığız, aman dikkat...

24-30 OCAK HAFTASINDA NELER OLACAK?

Cumartesi günü Ay karanlık faza giriyor ve pazartesi günü dahil devam ediyor, giriştiğimiz işlerde bir sonlanma enerjisi içerisinde olabileceğimiz gibi yeni işe girişmek görünmeyenin arkasında sırların ve olumsuz enerjilerin varlığına işaret edebilir, dikkatli olmalıyız. Mutfakla ilgilenen dostlarım için hafta sonu sirke ve turşu yapımı için uygun olabilir...

Koç Burcu finansa dikkat

Haftaya ikili ilişkilerinizde ve eşinizle aranızdaki problemleri ilahi bir yardımla çözebileceğiniz etkiler altında başlıyorsunuz. Hafta içerisinde size gelen eş zamanlıkları takip ederseniz, hayatınızdaki karışıklıkları çözümleyebilecek gücü içinizde bulabileceksiniz. Bu hafta içerisinde finansal konulara ve hukusal işlemlere karşı temkinli ve dikkatli adımlar atmalısınız.

Boğa Burcu iş hayatı riskte

Bu hafta İş yerinizde ve eğitim hayatınızda oluşacak ani değişiklikler size uzunca süredir planladığınız pek çok konu hakkında destek verecek nitelikte olacak. İş yerinizden ayrılma gibi bir durumun içerisinden geçiyorsanız, bu süreç tamamlanma ama önümüzdeki ayın başıyla yeni iş fırsatları ya da mevki atlama gibi etkilerle size destek verebilir, biraz sabrederek ilerlemek oldukça önemli görünüyor. Beraberliğinizdeki olayları tüm gerçekleriyle açıklığa kavuşmasını isteyeceğiniz bir haftadan geçerken olası çıkmazları büyütmeyin derim.

İkizler Burcu aşktan haber var

Haftaya ekim ayında yaşadığınız aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizden haberler alarak başlayabilir ve karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Tamam mı devam mı kararları aklınızın ucundan geçerken, kalbi boş olanlar bu süreç içerisinde biriyle karşılaşırsa temkinli olmasını önerebilirim. Gizli düşmanlıklara oldukça açık bir haftadan geçerken, aileniz içerisinde olan büyüklerin ya da eşinizin sağlık sıkıntıları, ameliyat hazırlıkları ruhunuzu yorabilir.

Yengeç Burcu

Haftaya ilahi yardımlarla başlayacaksınız, ancak restleşmeler ve ben sen kavgaları gündeminizde olacak gibi görünüyor. Finansal anlamda gelir giderlerinizi dengelemeniz gereken önemli bir haftadan geçmektesiniz. Sırlarınızı sonradan başkalarından duymak istemiyorsanız bu hafta lütfen kimseye güvenmeyiniz. Eşinizle ilgili kararlarda işin içinden çıkamıyorsanız lütfen yardım alınız ve onun size ihtiyacı olduğunu önemseyiniz.

Aslan Burcu

Bu hafta evinizin içindeki kazalara çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Son zamanlarda duyduğunuz ve şaşırdığınız konuların üstesinden rahatlıkla gelebilecek ve içinizdeki gücü keşfedebileceğiniz enerjiler hakim olacak gibi görünüyor. Parasal konularda umulmadık kısmetler ve şanslar sizinle birlikte. Uzunca süre önce borç verdiğiniz bir parayı geri alabilir, önemli bir borcunuz varsa bu hafta itibariyle bitebilir. Ekim ayında tanıştığınız birinden haberler gelebilir. Sürpriz haberlere hazır olun..

Başak Burcu parasal mevzular halloluyor

Haftaya yarım kalan tedavi ve sağlık kontrollerinizi yaptırmanız için değerlendirebilirsiniz. Parasal konulardaki dengesizler gelen güzel projelerle dengeye girebilir. Ancak gelebilecek paraları düşünerek, rahata kavuştum dememeli, giderlerinizi planlamalısınız. Aşk hayatınızdaki güzel haberler, eş ya da bekarsanız sevgilinizden alacağınız destekler sizi bu hafta çok mutlu edecek. Ayrılık aşamasındaki ilişkiler bu hafta tekrar birbirine şans verebilir.

Terazi Burcu

Aşk hayatınızda yarım kalan bir aşkın acısını çekiyorsanız, bu hafta açık ve net bir şekilde kendinizi ortaya koymak ve beraberliğinizi toparlamak için şansınız bulunuyor. Günlük hayatınızda küs olduğunuz kim varsa hafta ortası sizi arayabilir. Bu hafta imaj değişiklikleri ve bakım haftası sizin için, mutlaka değerlendirin, zaten tüm gözler sizin üzerinizde olacak gibi görünüyor. Tek önerim hafta içerisinde geçmişe dair ön yargı ve düşüncelerinizi kırabilirseniz mutluluk adeta yanınızda.

Akrep Burcuna sürpriz var

Zihni yorgun Akrep burçları haftaya zinde başlayacak. İlahi olan yardımların sizinle birlikte olduğu ve değer göreceğiniz güzel bir hafta olacak sizin için. Parasal konularla ilgili yeni çözüm konuları ve sürpriz gelişmelerin olduğu bir hafta, alacağınız ödemeler varsa bu hafta temin edebilirsiniz. Ayrıca Eşinizin ailesinden gelebilecek yardımları kabul etmeniz ve iletişiminizin güçlenmesi önümüzdeki günlerde eşiniz ile aranızdaki problemleri kolayca çözümlemenizi sağlayacaktır.

Yay Burcu

Bu hafta iş yerinizdeki güzel projelere imza atmanız için ilahi destek sizinle birlikte. Yöneticilerinizden alacağınız destekler arkadaşlarınızı kıskandıracak cinsten olacak. Aile ilişkilerinizde anne ve babanızdan alacağınız kıymetli destekler de oldukça değerli olacak. Parasal konularda eşinizden destek görebilir veya birlikte yarım kalan bir yatırıma imza atabilirsiniz. Borçlarınız hafifleyecek. Yarım kalan aşklar için ikinci şans sizinle birlikte, kendinizi net bir şekilde açıklamalısınız.

Oğlak Burcu

Bu hafta kazalara çok ama çok açıksınız. Kendinizi doğru zamanda doğru yerde ifade etmekte oldukça önemli olacak. İş yerinizde yarım kalan projelerinizi teslim etmeniz için gökyüzünü değerlendirebilirsiniz. Evinizin içinde oluşan arıza ve problemlerin çözümü için yakınlarınızdan destek istemelisiniz. İş yerinizdeki problemleri çok büyütmeyin gökyüzünün desteği sizinle birlikte.

Kova Burcu

Sevdiğiniz kişiye kendinizi net bir şekilde anlatmak için fırsatınız bulunuyor. Problemlerinizi çözmek için yüz yüze görüşmelisiniz. Bu problemler Ekim ayından bu yana gelen konular olabilir. Finansal açıdan hukuksal prosedürlere çok dikkat etmeniz bir döngüden geçerken, borçlanmamaya dikkat etmelisiniz. Hafta içerisinde çocuklarınızla alakalı güzel gelişmeler yaşayacaksınız. İnternet ortamından alacağınız haberler ve gelişmeler Şubat ayı ortasında hayatınızı büyük ölçüde etkileyecek.

Balık Burcu

Bu hafta eşinizden büyük destekler göreceksiniz. Yaşayacağınız eş zamanlıklar zihninizdeki pek çok sorunun yanıtını verirken, problemlerinizi çözmek için kalıcı çözümler üretebileceksiniz. Çocuklarınızla yakından ilgilenmelisiniz, size ihtiyacı olabilir. Uzunca süredir ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızı aramanız aranızdaki buzların erimesine vesile olacak. Kalabalık ortamlarda gerçekten kim dost kim düşman ayıklanırken, hayallerinizi kıskananlar bir bir bulunduğunuz ortamdan ayrılacak. Kalbi boş olanlar yeni beraberliklere karşı lütfen temkinli olunuz.

Burcuna göre en sevilen özelliğin ne?

Enis Arıkan ve Ezgi Mola 16 kilodan böyle kurtuldu