24-30 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları! Ay tutulması nasıl etkileyecek?

24-30 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları merak ediliyor. Haftanın mutlusunu, üzgününü ve şanslısı hangi burçlar olacak? Bu hafta nasıl geçecek? 24 Mayıs haftasında Ay Akrep burcunda başlayacağız. Çarşamba günü meydana gelen Ay tutulması ile hayatınızda önemli değişiklikler olabilir. Haftaya yorgunlukla başlayabilir, eski konular yeniden gündeminize düşebilir. Bu haftanın en çok dikkat çeken burçları Yay ve İkizler olacak. 24 Mayıs 30 Mayıs haftalık burç yorumları sizlerle…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

24-30 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları iş ve aile planlarınızı yönlendirebilir. Haftaya Ay Akrep burcuna geçerken başlıyor olacağız. Hafta başında ortaya çıkabilecek kısıtlayıcı ve beklenmedik durumlar bizleri tutulma öncesinde ruhsal anlamda yorabilir. Çarşamba günü Yay burcunda önemli bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmanın etkisi ile birlikte bizler kişisel haritalarımızda Yay ve ikizler burcunun bulunduğu hayat alanlarımızda önemli değişiklikler ve yenilikler yaşıyor olacağız. Bu haftanın en çok dikkat çeken burçları ise Yay ve İkizler olacak.

Haftalık burç yorumları aile, sağlık, para ve kariyer konularıyla ilgili bilinmeyenleri ortaya çıkarıyor. Pazar günü Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlıyor olacak. Retro ile birlikte eski konuların tekrar tekrar önümüze geldiğini deneyimleyebiliriz. İşte 24-30 Mayıs 2021 haftalık burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar, 24 Mayıs haftasına Ay Akrep burcuna girerken başlıyoruz. Haftanın ilk iki günü kredi ve borçlarınızla ilgili konularınız önem kazanıyor olacak. 26 Mayıs Çarşamba günü Yay burcunda önemli bir Ay tutulması meydana geliyor. Hukuksal konular, akademik konular ve yurtdışı seyahatlerinizi ilgilendiren konularınızı hedef alacak olan bu tutulma özellikle bu alanlarda yoğun iletişimde olacağınızı ve birtakım değişikliklerin meydana gelebileceğini gösteriyor. 30 Mayıs Pazar günü Merkür İkizler burcunda geri hareketine başlıyor olacak. Geçmişte kalan konularınız Merkür retro sürecinde yeniden açılabilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar, hafta başında ikili ilişkilerinize dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Pazartesi günü sevdiğiniz kişinin desteğini çok daha fazla hissedebilirsiniz. 26 Mayıs Çarşamba saat 14.13'de Yay burcunda bir Ay tutulması var. Parasal konularınızı hedef alan Yay tutulmasının etkisini daha çok krediler ve borçlar alanında yaşıyor olacaksınız. Parasal konularınızda başlattığınız süreçler şimdi tamamen ortaya çıkacak ve kendini belli etmeye başlayacak. Bu süreçte bir kredi başvurusunda bulunabilir ya da miraslar, nafakalar ile ilgili alanlarda önemli kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe günü hem iş görüşmeleriniz hem de ilişkileriniz açısından zorlayıcı etkiler devrede olabilir. Pazar günü kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 24 Mayıs haftasına girerken sizler yanınızda çalışanların sağlık sorunları ile ilgilenmek ve bu anlamda kısıtlayıcı bazı durumlar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Bu haftanın şüphesiz en önemli konusu çarşamba günü Yay burcunda gelecek olan Ay tutulması olacak. Bu tutulma sizlerin ikili ilişkilerinizi etkisi altına alıyor olacak. Tutulmanın etkili olacağı süreçte daha önce kendinizle ilgili almış olduğunuz kararların şimdi ikili ilişkiler alanına yansımasını yaşıyor olacaksınız. Cumartesi günü ilişkiler anlamında güzel bir gün. Karşılıklı konuşmak istediğiniz birtakım meseleleriniz varsa cumartesi gününün ilk yarısını değerlendirebilirsiniz ancak bu görüşmelerinizi akşam üstüne bırakmamanızda fayda var.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Hafta başında çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemli hale gelecek olabilir. Aynı zamanda pazartesi günü hayatınızdaki kadınlardan önemli desteklerde görüyor olacaksınız. 26 Mayıs tarihinde Yay burcunda önemli bir tutulma meydana geliyor. Bu tutulma sizlerin sağlık ve çalışma koşullarınızı ilgilendiren alanları hedefine alıyor olacak. Sağlığınızı ilgilendiren sorunlar bu süreçte daha fazla ortaya çıkabilir. Bu nedenle dikkatli olmalısınız. Bununla birlikte mesleki alanlarınızda da değişiklikler meydana gelebilir. Cuma günü Ay'ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerinize olan odağınızda artıyor olacak.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar, haftaya Ay Akrep burcunda ve hafta başında Ay'ın Plüton, Satürn ve Uranüs ile olan sert açıları ile başlıyoruz. Evinizle ilgili alanlarda sizleri kısıtlayan ve beklemediğiniz durumların ortaya çıkacağı durumları deneyimleyerek başlayacak olabilirsiniz. 26 Mayıs Çarşamba günü Yay burcunun 5 derecesinde meydana gelecek olan tutulma sizlerin çocuklar ve aşk hayatınızı ilgilendiren alanlarınızda meydana geliyor. Çocuklarınızla ilgili önemli konular bu tutulma ile birlikte gündemde olabilir. Yalnız bir yükselen Aslansanız bu süreçte hayatınızın aşkı karşınıza çıkabilir. Perşembe günü ikili ilişkilerinize dikkat. Hafta sonuna doğru görüştüğünüz kişilerin güvenilir kimseler olup olmadığına dikkat edin. Sizleri yanıltmaya çalışan insanlarla karşılaşma olasılığınız yüksek olabilir.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başak burçları ve yükselen Başaklar, 24 Mayıs haftasının başında yakın çevrenizle ilgili konular öne çıkıyor olacak. Salı günü fiziksel enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. Çarşamba günü saat 14:13'de Yay burcunun 5 derecesinde önemli bir Ay tutulması meydana geliyor. Ailenizle ilgili konuları hedef alan bu tutulma ile birlikte evinizde birtakım değişiklikler yapabilirsiniz. Ebeveynleriyle yaşayan biriyseniz yeni bir eve taşınabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili konularda yeni başlattığınız durumlarınız şimdi hane içinde kendisini gösterebilir. Cuma günü itibariyle çocuklarınızla ilgili konularda iyicil etkiler alıyor olacaksınız. Pazar günü Merkür İkizler burcunda Retro hareketine giriyor. Daha önce iş başvurusunda bulunduğunuz bir yerden geri dönüş alabilirsiniz.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Terazi burçları ve yükselen Teraziler, parasal konularınızın öne çıkıyor olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. 26 Mayıs Çarşamba günü saat 14.13'de Yay burcunun 5 derecesinde önemli bir tutulma meydana geliyor olacak. Bu tutulma ile birlikte iletişim alanlarınız etkileniyor olacak. Aynı zamanda bu süreçte hukuksal ve akademik alanlarda süregelen işleriniz de iyiden iyiye ortaya çıkabilir. Ay'ın Oğlak burcuna geçeceği cuma günü itibariyle evinizle ilgili konularınızda bir kadının desteğini görebilirsiniz. Pazar günü çocuklarınızla birlikte güzel vakit geçirmek istiyor olacaksınız.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrep burçları ve yükselen Akrepler, Haftaya Ay sizin burcunuzda iken başlıyor olacağız. Hafta başında bireysel konularınıza ve fiziksel görüntünüze odaklanabilirsiniz ve birtakım değişiklikler yapma isteğinde olabilirsiniz. 26 Mayıs günü saat 14.13'de Yay burcunda önemli bir tutulma meydana geliyor. Tutulma sizlerin parasal kazanımlar alanınızda etkili olacak. Tutulma öncesinde ortak kazanımlarınızı ilgilendiren konularda aldığınız birtakım kararlarınız varsa tutulma süreciyle birlikte bunlar kendini daha çok bireysel kazanımlarınız alanında göstermeye başlayacaktır. Her ne kadar bu süreçte hanenize para gelebileceği gibi sizin de harcamalar yapmanız gereken konular gündemde olabilir. Cuma günü itibariyle iletişim konularınız öne çıkıyor olacak. Merkür retrosu Pazar günü miras ve nafaka ile ilgili süreçleri olanlar için daha önce konuşuluş olan konuları tekrar gündeminize taşıyabilir.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yay burçları ve yükselen Yaylar, hafta başında rüyalarınızın oldukça fazla öne çıktığını fark edebilirsiniz. Bu hafta çarşamba günü meydana gelecek olan tutulma sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Tutulma ile birlikte bireysel konularınızda, ikili ve ortaklı ilişkilerinizde önemli bir süreç başlatabilirsiniz. Aynı zamanda evliliğinizle ilgili olarak da birtakım kararlar almanızı gerektirecek durumlarda meydana gelebilir. Perşembe günü sevgi ilişkilerinizde hassasiyet yaratacak durumlarınız ortaya çıkabilir. Pazar günü yakın yerlere olan seyahatlerinizle ilgili durumlar tekrar ortaya çıkacak olabilir.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen Oğlaklar, hafta başında Ay Akrep burcunda ilerliyorken sosyal çevrenizle ilgili konularda kulağınıza birtakım dedikodular çalınıyor. 26 Mayıs Çarşamba günü saat 14.13'de Yay burcunun 5 derecesinde önemli bir tutulma meydana gelecek. Bu tutulma ile birlikte sizlerin henüz ortaya çıkarmadığınız ve geri planda yürüttüğünüz konularınız etkilenecektir. İç dünyanıza yönelebileceğiniz, bilinçaltınızda kalan konularınızın aydınlanacağı etkiler de yine söz konusu olabilir. Sağlığınıza ve özellikle ruhsal anlamdaki sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçiyor olacaksınız. Hafta sonuna doğru Ay sizin burcunuza geçecek. Nitekim bireysel konularınız ön planda olacak. Kendinizi sevdiğinize ifade etmek istiyorsanız cumartesi gününü bu anlamda değerlendirebilirsiniz.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kova burçları ve yükselen Kovalar, haftaya kariyer konularınızın etki alıyor olduğu bir şekilde başlıyor olacaksınız. 26 Mayıs tarihinde saat 14.13'de Yay burcunun 5 derecesinde önemli bir tutulma meydana geliyor. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazancınızı etkileyecek olan tutulma ile birlikte bu anlamda önemli süreçleri yapılandırmanızı sağlıyor olacak. Aynı zamanda yeni bir sosyal çevreye de bu tutulma ile birlikte girebilirsiniz. Pazar günü Ay sizin burcunuza geçecek ve aynı gün Merkür'de İkizler burcunda retro hareket etmeye başlıyor olacak. Bireysel konularınız önem kazanırken bir yandan da aşk hayatınızla ilgili geçmişte kalan partnerlerinizden tekrar haberler alabilirsiniz.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balık burçları ve yükselen Balıklar, Hafta başında Ay Akrep burcunda ilerliyorken hassasiyetinizin yüksek olduğu bir zaman diliminden geçiyor olacaksınız. 26 Mayıs 2021 tarihinde saat 14.13'de Yay burcunun 5 derecesinde önemli bir tutulma meydana gelecek. Kariyer hayatınızı etkileyecek olan tutulma eviniz ve işinizle ilgili konularda önemli konuları da yapılandırmanızı sağlıyor olacak. Daha önce ev ve yuva alanlarınızda başlattıklarınız tutulma ile birlikte kariyer hayatınızı da etkisi altına alacak olabilir. İşinizde önemli değişiklikler ortaya çıkabilir.