23 Temmuz 2020 burç yorumları! Görüşmelerin tam zamanı

23 Temmuz Perşembe günü görüşmeler ve anlaşmalar için oldukça uygun bir gün. Özellikle görüşmesi olan Aslan, Başak, Yay, Oğlak ve Kova burçları için akşam saatleri verimli geçebilir. 23 Temmuz günlük burç yorumları içerisinde en şanslı burçlar ise Boğa, Yengeç, Balık ve Aslan. Başak burcu için bireysel ve sağlıkla ilgili konuları daha çok önemseyeceği iki günlük süreç başlıyor. İşte 23 Temmuz 2020 burç yorumları...

23 Temmuz 2020 burç yorumları merak ediliyor. Astrolog Ceylin Çelebi 23 Temmuz Perşembe için günlük burç yorumları içerisinde ekonomi, sağlık, aile ve aşk gibi en çok merak edilen konuları değerlendirdi. Perşembe günü Ay zodyağın titizliği ve düzeni ile Başak burcuna geçiyor. Başak burcu için bireysel ve sağlıkla ilgili konuları daha çok önemseyeceği iki günlük süreç başlıyor. İkizler burcu kendini temizliğe verebilir, Aslan burcu parasal konularda mutlu olabilir. 

Günlük burç yorumları günün her saati başka bir anlam taşıyor. Anlaşmalarınız ve görüşmeleriniz için 23 Temmuz Perşembe gününü seçebilirsiniz. Özellikle akşam saatleri Aslan, Başak, Yay, Oğlak ve Kova burçları için akşam saatleri verimli geçebilir. 23 Temmuz 2020 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumları sizlerle...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINDA İŞ HAYATI ÖN PLANDA

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 23 Temmuz Perşembe günü saat 02.40'da Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Çalışma koşulları ve yanında çalışanlar ile ilgili konular önemli hâle geliyor.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Aşk hayatında hızlı gelişmeler ardı ardına seni mutlu edebilir. Alacağın bir teklif seni şaşırtacak. İletişim için akşam saatlerini tercih etmelisin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Evinle ilgili konular öne çıkıyor. Perşembe günü Ay zodyağın titizliği ve düzeni ile ünlü Başak burcuna geçiyor. Haliyle evde düzenlemeler yapman ve kendini temizliğe vermen mümkün.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Günün ilk yarısında iletişim ile ilgili konular senin için önemli hale geliyor olacak. Bir anlaşma imzalaman gerekiyorsa bunu titizlikle yapmak isteyebilirsin. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

23 Temmuz günlük burç yorumları aşk hayatıyla ilgili ne diyor?