23 Mayıs 2021 burç yorumları! Satürn kişisel tercihleri etkileyecek

Satürn'ün retroya girmesi 23 Mayıs 2021 burç yorumlarını etkiliyor. İkizler burcu güzel bir pazar sabahına başlayabilir, kova burcunu parasal meseleler bekliyor. Günlük burç yorumları maddi ve manevi konularda kararınızı değiştirebilir. İşte 23 Mayıs Pazar burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

23 Mayıs 2021 burç yorumları ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırabilir. İkizler burcu güzel bir pazar sabahına başlayabilir, kova burcunu parasal meseleler bekliyor. 23 Mayıs 2021 Pazar günü Ay tüm gün Terazi burcunda ilerliyor olacak. Merkür Neptün karesinin etkisiyle aşırı hassas bir tavırda olabiliriz. Ay Mars kare açısının etkinleşeceği bugün çevremizdekilerle tartışmalara yatkın olabiliriz. Satürn bugün retroya giriyor. Satürn'ün kişisel haritalarımızda bulunduğu hayat alanlarımızda sınırlandırılmaları daha da fazla hissedeceğimiz bir zaman diliminde olacağız. İşte Ay'ın ve gezegenlerin hareketlerine göre 23 Mayıs günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

23 Mayıs 2021 Pazar günü Ay tüm gün Terazi burcunda ilerliyor olacak. Evliliğinle ilgili uyum yaratmak bugün senin için önemli hâle gelebilir. Gün içerisinde belirli konularda sınırlandırılmak durumunda kalabilirsin.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Gün ortasında tartışmalara dikkat etmelisin. Parasal konularda endişelerin artabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Hobilerine vakit ayırmak pazar günü sana iyi gelebilir. Gün içinde seni sınırlandıran durumlarla karşılaşabilirsin. Merkür Neptün karesinin etkisiyle aşırı hassas bir tavırda olabilirsin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bugün aile ilişkilerinde uyumlu enerjiler söz konusu olabilir. Gün ortasında olaylara aşırı reaksiyon gösterebilirsin. Tepkilerini ayarlamakta zorlanabilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bugünlerde akrabalarınla aranda uzlaşı sağlaman gerekecek durumlar var. Senin işine müdahale etmek isteyenlerle aranda birtakım tartışmalar ya da zorlanmalar yaşayabilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Parasal meselelerle ilgili konular önemli hale geliyor olacak. Sabah saatlerinde iletişim adına uygun olsa da içsel anlamda gerginliklerin olması önemli görüşmelerini ertelemen gerektiğini gösteriyor.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Gelişmeni sağlayacak birtakım konulara bugünlerde yoğun ilgi gösterebilirsin. Venüs ile Plüton arasındaki uyumlu açı ilişkilerinde ya hep ya hiç mantığıyla davranmana sebep olabilir.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Bugünlerde çevrenin birtakım kıskançlıklarına maruz kalabilirsin. Günün ikinci yarısında senin için önemli bir kadının üzerindeki baskısını net bir şekilde hissedebilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Bugünlerde hayır kurumlarında aktif rol almak isteğinde olabilirsin Gün ortasında olaylara aşırı reaksiyon gösterebilirsin ya da böyle insanlar karşına çıkabilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sorumluluklarının çok daha ön planda olacak olabilir. Akşam ise Parasal konularda endişelerin artabilir. Merkür Neptün karesinin etkisiyle aşırı hassas bir tavırda olabilirsin.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Hukuksal konular var gündeminde. Parasal konularda endişelerin artacağı akşam saatlerinde önemli kararlar almaman yerinde olacaktır.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Ortak kazançların ile ilgili konularda adil davranman gereken durumlar var. Gün ortasında olaylara aşırı reaksiyon gösterebilirsin.