23 Ağustos 2020 burç yorumları! Akrep burcu altıncı hissine şaşırabilir

Günlük burç yorumları nasıl? sorusunun cevabı astrolojiye ilgi duyanlar tarafından her gün araştırılıyor. 23 Ağustos Pazar günü Terazi burcu sağlık problemleri ile güne uyanabilir, Akrep burcu altıncı hissinin etkilerine şaşırabilir. Aslan burcunun ise yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olması gerekiyor. Günlük burç yorumları hafta sonu kararınızı değiştirebilir, hayatınıza renk katabilir. İşte 23 Ağustos 2020 burç yorumları...

23 Ağustos 2020 burç yorumları aşk, iş, sağlık ve para konularında kararları etkiliyor.Pazar günü ikili ilişkilerde anlam veremediğiniz problemler yaşayabilir, birtakım kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Ay, Terazi burcunda ilerliyor. Bu durum Terazi burcunda sağlık problemlerine neden olabilir, Koç burcunda ikili ilişkileri ön plana çıakrabilir. Ay'ın geçiş yapacağı Akrep burçları için altıncı hissi kullanma zamanı. Astrolog Ceylin Çelebi tarafından günlük burç yorumları yükselenleriyle birlikte ele alındı. İşte 23 Ağustos Pazar günü burç yorumları...

23 AĞUSTOS KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 23 Ağustos pazar günü saat 13.16'ya kadar ay terazi burcunda ilerliyor olacak. İlk yarısında ikili ilişkilerin önem kazanıyor.

23 AĞUSTOS BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Günün ilk yarısında enerjilerin kolay olmadığı bir pazar sabahı bizleri bekliyor. Bilhassa sinirsel gerginliklere dikkat etmelisin.

23 AĞUSTOS İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Sabah saatlerinde birtakım kısıtlanmalara maruz kalabilirsin. Saat 07.20 ile 13.16 arasında Ay boşlukta olacak. Yeni bir şey başlatmamaya özen göstermelisin.

23 AĞUSTOS YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Yoğun içsel gerginliklerin söz konusu olacağı gece saatlerinde uyumakta zorluk çekebilirsin. Günün ikinci yarısında çocukların ile ilgili konular dikkat çekiyor.

23 AĞUSTOS ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: İletişimle ilgili konularda sabah saatlerinde temkinli hareket etmen yerinde olacaktır. Yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. 

23 AĞUSTOS 2020 BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

23 Ağustos 2020 burç yorumları gerginliklere dikkat çekiyor!