22 Temmuz 2020 burç yorumları nasıl? Günlük burç yorumlarında sağlık ön planda

Günlük burç yorumları aşk, iş ve aile konularında hayata dair karar merceği oluyor. Çarşamba günü Aslan burcu bir ay boyunca sağlık meseleleri ile ilgilenebilir, Yay burcu duygusal bir gün yaşayabilir. Başak burcu ise uyumlu enerjiler altında olacak. İşte 22 Temmuz günlük burç yorumları...

22 Temmuz 2020 burç yorumları araştırılıyor. 22 Temmuz'da Ay en son açısını Venüs ile yaptıktan sonra gün boyu boşlukta olacak. Ay'ın tüm gün Aslan burcunda ilerlemesi Koç burcunun yeni bir şeyler başlatması için açısından faydalı olacak. Çarşamba günü Aslan burcu bir ay boyunca sağlık meseleleri ile ilgilenebilir, Yay burcu duygusal bir gün yaşayabilir. 22 Temmuz'da Balık burcunu keyifli bir gün, İkizler burcunu seyahatle ilgili konular bekliyor. Astrolog Ceylin Çelebi okurların en çok merak ettiği konulara göre günlük burç yorumlarını değerlendirdi. İşte 22 Temmuz 2020 burç yorumları...

22 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 22 Temmuz günü Ay tüm gün Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay en son açısını Venüs ile yaptıktan sonra saat 03.27 sonrasında tüm gün boyunca boşlukta olacak. Yeni bir şeyler başlatmaman iyi olacaktır.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Güneş'in de Aslan burcuna geçtiği Çarşamba günü, evinle ilgili konular öne çıkıyor olacak. Yeni bir satın almayı ya da evini satmayı düşünebilirsin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: İletişim ve seyahatlerin ile ilgili konuların daha çok seni meşgul edeceği bugün elinde kalan işleri tamamlaman çok daha isabetli olacaktır.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Güneş'in Aslan burcundaki seyahati esnasında yani bir aylık süreç boyunca parasal konular daha ön planda olacaktır. Ay tüm gün Aslan burcunda ilerliyor olacak. 

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Güneş çarşamba günü saat 11.37'de senin burcuna geçiş yapacak. Bireysel konuların ve sağlık meselelerinin daha önemli hale geleceği 1 aylık bir sürece girmiş bulunuyorsun. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN

22 Temmuz günlük burç yorumları yayında! Kariyer hedefiniz değişebilir